CHP'de Eylem Krizi; Binayı Bastılar

CHP Trabzon İl Başkanlığı kapsamında çalışmalarda bulunan Yomra İlçe Başkanlığı, usulsüz olarak görevlerinden alındıklarını öne sürerek parti binasında eylem başlattı.

08.12.2018-13:42 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-13:45) CHP'de Eylem Krizi; Binayı Bastılar

CHP Trabzon İl Başkanlığı kapsamında çalışmalarda bulunan Yomra İlçe Başkanlığı, usulsüz olarak görevlerinden alındıklarını öne sürerek parti binasında eylem başlattı. Partililer ilçe binasının balkonundaki tabelaya 'Hak, Hukuk, Adalet' yazılı bir pankart yerleştirerek tepkilerini gösterirken, yaptıkları eylem ve parti binasını işgalleri ile ilgili açıklamada bulunan CHP Yomra İlçe Başkanı İnci Atasoy, 24 Kasım 2017 tarihinde İlçe Başkanlığı'na delegelerin oylarıyla seçildiklerini dile getirdi.

Atasoy 'Yönetim rutin prosedürle yürütmeyi devam ettirirken, kişisel inisiyatifle yönetim düşürülmesi adına şehir yönetiminden sürekli girişimde bulunulmuştur. Yasal olarak yönetim düşmesi için şartlar oluşmamasına karşın, genel merkezden yönetimin düştüğünü ifade eden bir yazı aldık. Yapılan suçlama usulsüzdür. İl Başkanlığı tarafından 4 defa görevden alma girişimi sonuçsuz kalmasına rağmen denetleme olmamıştır. İlçe başkanlığından, denetlemek için alınan karar defterinde tahrifat yapılmıştır. İl Başkanlığının yaptığı usulsüz uygulamalar yönetimimizin çalışmalarını olumsuz yönde etkilemiştir. Adalet savunucusu olarak örgütümüzün verdiği kararı adalete sığdıramadık' ifadelerini kullandı.

Atasoy, eylemlerine genel merkez yetkililerinin gelip inceleme yaptıktan sonra sonlandıracaklarını öne sürerek sözlerini şu şekilde tamamladı:

'Genel Merkez'den yetkililer gelip burada yerinde inceleme yapmasının ardından bize derlerseki burada bir usulsüzlük var o zaman bu görevi bırakırız. Bir inceleme yapılıncaya kadar eyleme devam edeceğiz ve binadan çıkmayacağız.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal