Gül Masalı 5. bölüm full izle! işte son bölüm! 22 Temmuz 2022 dördüncü bölüm Gül Masalı izle

ATV ekranlarında yayınlanan Gül Masalı dizisinin 4. bölümü geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlandı. Dizinin hayranları ise internet üzerinden Gül Masalı 4. bölüm full izle ve 22 Temmuz 2022 dördüncü bölüm Gül Masalı izle sorgulamaları yapmayı sürdürüyor. İşte son bölüm...

22.07.2022-10:35 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-10:35) Gül Masalı 5. bölüm full izle! işte son bölüm! 22 Temmuz 2022 dördüncü bölüm Gül Masalı izle

ATV’de yayınlanan sevilen dizi Gül Masalı’nda heyecan bayram tatilinin sona ermesiyle beraber devam etti. Bayram tatili sonrası ilk bölümü 16 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan dizinin 5. bölümü 23 Temmuz 2022 Cumartesi akşamı yine ATV ekranlarında olacak. Dizinin hayranları ise geçen bölümde neler olduğunu öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. 

ATV Gül Masalı dizisi son bölümde ne oldu?

Gonca ve annesi Gülümser, geçmiş hayatları hakkında çok önemli sırları öğrenecektir. Tahir’in gerçek babası olmadığını öğrenecek olan Gonca bu durumun hesabını annesi Gülümser’den soracaktır. 

Gül Masalı dizisi

ATV Gül Masalı dizisi konusu nedir?

Gül Masalı dizisi dram türünde olacak. Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın öyküsünü konu alıyor.

ATV Gül Masalı dizisi oyuncuları kimlerdir?

Gül Masalı kadrosunda Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca'nın yanı sıra Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay gibi önemli isimler yer alıyor.

ATV Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor?

Pastel Film’in yapımcılık görevini üstlendiği dizinin çekimleri İstanbul’da ve Isparta’da gerçekleştiriliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal