Gomis'ten Galatasaray'a Dönüş Sinyali

France Football’a açıklama yapan golcü, “Al Hilal’de Asya şampiyonluğu yaşamak istiyordum. Bunu da başardım” diye konuştu. Bu sözlerle, Galatasaray'a dönüş sinyali verdi.

20.12.2019-09:50 - (Son Güncelleme: 20.12.2019-09:42) Gomis'ten Galatasaray'a Dönüş Sinyali

Galatasaray'ın efsane golcüsü Bafetimbi Gomis, France Football’a açıklama yaptı.

Gomis, “Galatasaray’dan Al Hilal’e gelirken en büyük hedefim Asya Şampiyonlar Ligi’ni kazanmaktı. Burada bana büyük bir sevgi gösterildi. Bunun karşılığını da verdiğimi düşünüyorum. Kişisel olarak Al Hilal’deki hedeflerime ulaştım. İnsanlar Arabistan’a emeklilik için gelindiğini düşünüyor ama benim hedeflerim vardı. Çok sıkı çalıştım. Kendime de çok iyi baktım” dedi.

Senegal'li Fransız hücum oyuncusu, “Evet bir Şampiyonlar Ligi değil ama Asya Şampiyonlar Ligi de büyük bir başarı. Al Hilal daha önce bu turnuvada başarısız olmuştu. Zaten beni getirmelerinin en önemli sebeplerinden biri de bu şanssızlığı kırmaktı. Ülkenin en ünlü kulübünün forvetiyim. Bana inanılmaz bir ilgi var. Kariyerime daha ne kadar devam edeceğimi bilmiyorum ama yakın zamanda emekliliği düşünmüyorum. 34 yaşındayım fakat kendime çok iyi bakıyorum” diye konuştu.

Yıldız futbolcu, “Ben zorlukları seven birisiyim. Rekabetçi bir yapım var. İleride ne olur bilemezsiniz” dedi. Daha önce sosyal medya hesabından Galatasaray’a dönüş sinyali veren Gomis, “Al Hilal’de en büyük hedefime ulaştım” diyerek üstü kapalı bir şekilde veda mesajı verdi. Deneyimli oyuncu, yönetimi ikna edebilirse yılbaşında transfer döneminde bedelsiz olarak Galatasaray’a geri gelecek ve zirve yarışında olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal