Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Altay maçının ardından basın toplantısında isyan etti!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, İzmir deplasmanında sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldıkları Altay karşılaşmasını değerlendirdi.

27.02.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 27.02.2022-16:46) Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Altay maçının ardından basın toplantısında isyan etti!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Altay'ın konuğu olan Gaziantep Futbol Kulübü, bol gollü geçen karşılaşmada sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Son haftalarda başarılı form grafiğinden uzakta kalan konuk ekip Gaziantep kritik bir puan kaybı yaparken, ev sahibi ekip Altay ise küme düşme hattında yer aldığı Spor Toto Süper Lig'de hanesine çok önemli bir üç puan yazdırdı.


Erol Bulut maçın ardından isyan etti!

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, deplasmanda 3-2 mağlup oldukları Altay karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Kendi elimizle maçı Altay’a hediye ettik. Bu Altay’ı küçümsemek değil, neticede onlar da 3 gol attı. Bizim kaçırdığımız pozisyonlara baktığımızda maçı erken bitirmemiz gerekiyordu. Hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda pozisyonlarımız vardı. O yüzden bugün gol atmak istemedik. ' ifadelerini kullanarak karşılaşmayı değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal