Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan futbolcularıyla kritik Süper Lig toplantısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi'ne ettikleri vedanın ardından futbolcularına Süper Lig'de bu sezonki hederflerini anlattı.

27.02.2022-11:48 - (Son Güncelleme: 27.02.2022-11:48)

Bu sezon çıktığı tüm kulvarlarda büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, son olarak büyük ümitler bağladığı UEFA Konferans Ligi'ne de veda etti.

Avrupa macerasını sona erdiren Fenerbahçe, Türkiye Kupası'na da veda etmesi nedeniyle önümüzdeki sezon Avrupa kupaları için bilet alabilmek adına kalan maçlarına büyük bir önem gösterecek.

Kanarya Avrupa'ya gitmek istiyor!

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor'un bir hayli gerisinde kalarak şampiyonluk ümidini kaybeden Fenerbahçe, ikincilik şansını son haftalara kadar zorlayarak önümüzdeki sezon Avrupa'da mücadele etmek istiyor.


İlk olarak deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe sonraki haftada ise kendi sahasında oynayacağı derbi mücadelesinde Trabzonspor'u konuk edecek.

İsmail Kartal'dan futbolcularla kritik toplantı

Oynayacağı bu kritik karşılaşmaların hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, futbolcularıyla Spor Toto Süper Lig'deki kalan haftalar ile ilgili olarak kritik bir toplantı düzenledi. İsmail Kartal, düzenlediği toplantıda ;

' Elimizdeki hedefleri tek tek kaybettik. Camianın yüzünü bir nebze olsun güldürmek ve yeni sezonda Avrupa’da boy gösterebilmek için savaşmak zorundayız. Şampiyonlar Ligi küçümsenecek bir hedef değil. Kazanmaya devam edersek neden olmasın? Sadece bu forma için savaşanlar forma giyecek. ' ifadelerini kullandı.

Kaynak : Türkiye Gazetesi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal