Sivasspor'da Rıza Çalımbay, Beşiktaş karşısında aldıkları yenilgi nedeniyle hayal kırıklığı yaşadıklarını açıkladı!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kendi sahalarında 3-2 sahadan mağlup ayrıldıkları Beşiktaş karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

27.02.2022-10:36 - (Son Güncelleme: 27.02.2022-10:36) Sivasspor'da Rıza Çalımbay, Beşiktaş karşısında aldıkları yenilgi nedeniyle hayal kırıklığı yaşadıklarını açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında son haftalarda dikkatleri üzerine çeken ekiplerden biri olan Sivasspor ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada tam 5 gol atılırken siyah beyazlı ekip sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Rıza Çalımbay'dan mağlubiyet sonrası açıklamalar

Ev sahibi ekip Sivasspor'da Beşiktaş'a karşı alınan mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay, düzenlediği basın toplantısında hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade etti. Rıza Çalımbay, yapmış olduğu açıklamalarda ;


' Bizim çok üzüldüğümüz maçlardan bir tanesi oldu. Maçın başından sonuna kadar kesinlikle bu mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık. Özellikle ilk yarıda çok güzel pozisyonlar yakaladık ve değerlendiremedik. İkinci yarıya baskı ile başladık. Baktığınızda çok iyi mücadele eden. Kazanmak için gereken her şeyi yapan bir takım hüviyetindeydik. Ama bir golde çok büyük hatamız vardı. Bu yediğimiz goller bize yakışmayan gollerdi. Bunun dışında herkes elinden gelen gayreti gösterdi. Maçı kazanmak için yapılması gereken her şeyi yaptı. Takımımın mücadelesinden çok memnunum ama maalesef son zamanlarda yediğimiz bireysel gollerden dolayı bayağı sıkıntı yaşıyoruz. Onun dışında mücadeleden, oynanan oyundan, bulduğumuz pozisyonlardan çok memnunum. ' şeklinde konuşarak karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal