Galatasaraylı Futbolculardan Domenec Torrrent'e Tepkiler Geliyor!

Galatasaray'ın, Kayserispor ile yaptığı antrenman sırasında bazı futbolcuların Domenec Torrent'in uygulamalarından rahatsızlık duyduğu aktarıldı.

09.02.2022-14:58 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-15:54)

Galatasaray tarihi bir kaos yaşarken, cumartesi günü Kayserispor'u yenerek kötü gidişe son vermek istiyor. Galatasaray, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına devam ederken, Florya'dan son derece dikkat çeken haberler geliyor. 

TEKNİK ADAMA SİTEM EDİYORLAR

Gelen son bilgilere göre futbolcular teknik adamın antrenman uygulamalarından rahatsızlık duyuyor. Futbolcuların ilk şikayetinin yoğun idman temposu olduğu aktarıldı. Geldiği günden bu yana takımın fiziki açıdan yetersiz olduğunu düşünen İspanyol hoca ilk iş olarak antrenman sayısını 2'ye çıkardı. Domenec Torrent ayrıca Scott Piri'nin yerine göreve gelen Julian Jimenez yönetiminde çok yüksek tempolu antrenmanlar yaptırdığı ve futbolcuların bu durumdan son derece rahatsız olduğu öğrenildi.

İspanyol hocanın ayrıca video analize büyük önem verdiği ve antrenman boşluklarında sürekli futbolcularla bu konuda bir araya geldiği aktarılıyor. Torrent'in hem oynana maçlardaki hataları hem de bir sonraki rakibin artı ve eksilerini video analiz yöntemiyle futbolcularına aktardığı ifade edildi. Fakat bu toplantıların sürelerinin çok uzun olduğu ve takımın büyük bir kısmının bu durumdan şikayetçi olduğu gelen bilgiler arasında yer almakta.


ALPASLAN ÖZTÜRK İLE ARASINDA PROBLEM OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Torrent'in video analiz sırasında ciddiyetsiz tavırlarından dolayı Alpaslan Öztürk'ü toplantı odasından çıkarttığı, hatta bu nedenle Alanya'da da kadroda almadığı öğrenilmişti. Yaşanılan bu olay gündem olmuştu.

BAŞKANA ŞİKAYET EDENLER VAR

Bazı Galatasaraylı futbolcuların takım içinde yaşanan sorunları bizzat Başkan Burak Elmas'a ilettiği ifade ediliyor. Domenec Torrent'e yönelik futbolcuların duyduğu rahatsızlıkların sahaya da olumsuz bir şekilde yansıdığı ifade ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal