Galatasaray'da Halil Dervişoğlu'nun babasından sitem dolu paylaşım geldi!

Son olarak Süper Lig'de oynanan Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmayan Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu'ndan sitemkar bir paylaşımda bulundu!

04.03.2022-13:43 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-13:56)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da bu sezon işler tam olarak yolunda gitmezken, takımda en çok eleştirilen isimlerden birisi de Halil Dervişoğlu oldu. Futbolcu, Galatasaray'a transfer olduğu yaz transfer döneminde bu yana beklentileri tam anlamıyla karşılayabilmiş değil. Sarı kırmızılılarda gösterdiği performansla eleştiri oklarını üzerine çeken futboluyla ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Galatasaray'ın, Süper Lig'de oynadığı Çaykur Rizespor maçına alınmayan futbolcuyla ilgili dikkat çeken bir hareket geldi. Futbolcunun babası Muzaffer Dervişoğlu'nun sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Babasının sosyal medyadan yaptıkları dikkat çekti

Futbolcunun babasının son olarak sosyal medya üzerinde yaptığı, 'Yetenek, Allah vergisidir. Biz kendimizi biliyoruz. Altını çamura da soksan değerinden bir şey kaybetmez.' ifadeleri oldukça dikkat çekti. Futbolcunun babası Muzaffer Dervişoğlu'nun yaptığı o paylaşım sonrası bazı Galatasaray taraftarlarından da tepkiler geldi. 

Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu'nun paylaşımı çok konuşuluyor.

Göztepe maçında ikinci yarı oyundan alınmıştı

Galatasaray'da Halil Dervişoğlu son olarak Göztepe ile deplasmanda oynanan maça 11'de başlamış fakat ikinci yarıda oyundan alınmasına karar verilmişti. Sezon başında Brendford'tan kiralanan Halil Dervişoğlu bu sezon 21 karşılaşmada 3 kez gol atma başarısında bulundu. Bu anlamda futbolcu beklentilerin çok altında bir performans sergiledi. Sarı kırmızılılarda eleştirilen isimlerden birisi haline gelen Halil Dervişoğlu'nun geleceği ise büyük merak konusu haline gelmiş durumda. Taraftarlar tarafından Halil Dervişoğlu ile ilgili transfer gelişmeleri bu anlamda yakından takip edilmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal