Levent Tüzemen, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Gedson transferi nedeniyle pişman olduğunu açıkladı

Ünlü spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'da son günlerde yaşanan karmaşık süreç ve Başkan Burak Elmas'ın yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.

03.03.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-16:52) Levent Tüzemen, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Gedson transferi nedeniyle pişman olduğunu açıkladı

Galatasaray'da son haftalarda oldukça hareketli günler yaşanıyor. Bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan futbol takımı ile ilgili taraftarların tepkisi büyürken, eleştiri oklarının hedefinde kalan isim ise Başkan Burak Elmas oldu.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim ile yolların ayrılışı, Avrupada oynayacakları Barcelona karşılaşması, Arda Turan'ın Fatih Terim paylaşımı, Gedson Fernandes transferi gibi bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Levent Tüzemen'den Burak Elmas hakkında açıklamalar

Başkan Burak Elmas'ın bu açıklamaları üzerine ünlü spor yazarı Levent Tüzemen, Sabah Gazetesi'nde yazmış olduğu yazıda ;

'Avrupa'da tur şansı...'

Burak Elmas, diplomatik konuştu. Fatih Terim ile yolların neden ayrıldığını yine net olarak açıklamadı. Galatasaray'ın Avrupa'daki tur şansını yüzde 51 olarak görürken, yükü hocanın kucağına bıraktı.

'Başkan Gedson transferinde kendini rahatlattı'

Gedson Fernandes konusunda günah çıkarırken, alacak güçte olduklarını ama maliyeti yüzünden vazgeçtiklerini söyledi. Elmas'ın, performansından dolayı Gedson'u transfer etmedikleri için pişmanlık duyduğunu hissediyorum. Ama Elmas 'Pişman olmadık' diyerek bence kendini rahatlattı. Çünkü taraftar, Gedson'u istiyordu. Bu isteklerinde ne kadar haklı olduklarını Portekizli oyuncu performansıyla kanıtladı.

Başkanın haklı olduğu konular

3 önemli konuda Elmas ilk kez net konuştu…

1- Seçimi Fatih Terim ile kazanmadığını dile getirdi. Bu konuda ters düşünenlerin Galatasaray üyelerine hakaret ettiğini belirtti.

2- Arda Turan'ın, Galatasaray zor günlerden geçtiği bir dönemde Terim ile böyle bir resmi yayınlamasının doğru olmadığını vurguladı. Ben de aynı görüşteyim. Arda'nın hassas şartlarda hassas davranması gerektiğini düşünüyorum

3- Başkan Burak Elmas, ibra edilmedikleri takdirde tüzük kurallarına göre hareket edeceklerini ve koltukta oturmayacaklarını anlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal