Galatasaray'a Piyango Gibi Sponsor!

Ekonomik olarak krizlerin tüm spor kamuoyunu derinden etkilediği bir süreçte yeni Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Türk futbol tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmalarından birini imzalamaya hazırlanıyor.

30.06.2021-20:23 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:39) Galatasaray'a Piyango Gibi Sponsor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da yeni başkan Burak Elmas, çalışmalarına hızlı başladı. Mali konulardan tüm kulüplerin sorun yaşadığı bir dönemde Kararlı bir şirket ile 5+5 yıllık bir anlaşma hazırlığında olan Başkan Elmas, söz konusu anlaşmanın gerçekleşmesi ihtimalinde kulübe ekonomik olarak büyük bir rahatlık katacak. 

Şu anda mevcut sponsoru ile sözleşmesi sona eren Galatasaray Spor Kulübü'nde yeni Başkan  Burak Elmas'ın gerçekleştirdiği bu görüşme tüm camia içerisinde olumlu bir hava yaratırken büyük destek topladı.

Sarı kırmızılıların önümüzdeki haftalar içerisinde açıklama hazırlığında olduğu sponsorluk anlaşmasının yaklaşık olarak 100 milyon dolarlık bir anlaşma olduğu öğrenildi. 

5+5 sene olarak planlanan anlaşma çerçevesinde ilk etapta kulübün kasasına 50 milyon dolar gireceği ve bunun da büyük bir rahatlamaya yol açacağı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal