Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Mostafa Mohamed'e Sert Tepki!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 mağlup oldukları Beşiktaş derbisinin son anlarında penaltıyı kaçıran oyuncusu Mostafa Mohamed'e isyan etti.

25.10.2021-23:13 - (Son Güncelleme: 26.10.2021-12:19)

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının kapanışında Beşiktaş evinde oynadığı derbi mücadelesinde Galatasaray'a karşı geriden gelerek kazanmayı başardı.

MOSTAFA PENALTIYI ATAMADI CİMBOM PUANSIZ DÖNDÜ

Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray'ın Alexandru Cicaldau ile bulduğu gole ilk yarının son anlarına doğru Cyle Larin'in golüyle cevap veren Beşiktaş devre arasında 1-1'lik beraberlikle girmeyi başardı. İkinci yarıda ise baskılı oyununu sürdüren Beşiktaş tekrardan Kanadalı golcüsü Cyle Larin'in sahneye çıkması ile birlikte skoru 2-1'e getirirken karşılaşmanın son anlarına doğru Galatasaray'ın kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Mostafa Mohamed'e Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu izin vermedi ve derbi Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

FATİH TERİM'DEN DERBİ SONRASI ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş derbisinde son anlarda Mostafa Mohamed'in yararlanamadığı penaltı atışının ardından sahadan 2-1 mağlup ayrıldıkları Beşiktaş derbisi ile ilgili olarak maç sonunda yapmış olduğu açıklamalarda ;

BEŞİKTAŞ KALECİSİ ERSİN DESTANOĞLU İLE İLGİLİ...

Kötü goller yiyoruz. Yenecek golleri yesek itirazımız olmayacak. Bir de canımı sıkan bu esasında. Ersin'in performansına gelecek olursak Ersin daha ne yapsın... Penaltı kurtardı, kurtarılmazı kurtardı. Müthiş oynadı.

METE KALKAVAN HERHALDE SOHBET EDİYORDU VAR'DA...

Kornere gitmeden önce Nelsson'a pat diye bir yumruk var şöyle bir. Oyun oynanırken. Korner anında top durmuşken değil. Mete Kalkavan herhalde o arada yanındakiyle sohbet ediyordu, görememiş olabilir.

MOSTAFA PENALTIYI ZORLA ATMAK İSTEMİŞ!

Geçen sene Denizli'de kaçan penaltı, Mostafa'nın kaçırdığı penaltı... O penaltı bize şampiyonluk kaçırdı. Devreye 3-0 gitsek farklı bir skor çıkar, belki oradan şampiyon dönerdik. Penaltıları bizde Cicaldau atıyor. Mostafa almış topu, 'ben atacağım' demiş. Daha önce onu kazanmak için, çok da riskli bir maçtı, atmasını istedim. Burada bırakması lazımdı Cicaldau'ya. Cicaldau'nun da topu bırakmaması lazım açıkçası. 'Penaltıcı benim, benim atmam lazım' demesi lazım. Haksız demiyorum, orada o kibarlığı yapmış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal