Victor Nelsson Beşiktaş-Galatasaray Derbisinin Ardından İsyan Etti!

Galatasaray'ın Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson, Beşiktaş derbisinin ardından yedikleri gollere ve Batshuayi'nin pozisyonuna isyan etti.

25.10.2021-22:48 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-22:48) Victor Nelsson Beşiktaş-Galatasaray Derbisinin Ardından İsyan Etti!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının kapanışında Beşiktaş evinde oynadığı derbi mücadelesinde Galatasaray'a karşı geriden gelerek kazanmayı başardı.

CİMBOM ÖNE GEÇTİĞİ DERBİYİ KAYBETTİ!

Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray'ın Alexandru Cicaldau ile bulduğu gole ilk yarının son anlarına doğru Cyle Larin'in golüyle cevap veren Beşiktaş devre arasında 1-1'lik beraberlikle girmeyi başardı. İkinci yarıda ise baskılı oyununu sürdüren Beşiktaş tekrardan Kanadalı golcüsü Cyle Larin'in sahneye çıkması ile birlikte skoru 2-1'e getirirken karşılaşmanın son anlarına doğru Galatasaray'ın kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Mostafa Mohamed'e Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu izin vermedi ve derbi Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

VİCTOR NELSSON'NDAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson, 2-1 mağlup oldukları Beşiktaş derbisinin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Yediğimiz goller, tabiri caizse aptalca. Beni asıl üzen ve sinirlendiren ikinci gol. Duran top, gelen orta... 18 boyunca arkaya gidiyor ve ikinci direkten gol yiyoruz. Rakibimiz iyi oynadı, galip geldi. Bir bahane bulmak istemiyorum ama ikinci gol öncesinde Batshuayi'nin bana yaptığı hareket %100 faul. Sizden ricam, o pozisyonun bir kez daha izlenmesi yönünde. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal