Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'tan Eleştirilere Yanıt Geldi

Galatasaray'da son günlerde yaşanan kargaşa ve özellikle yönetime yapılan ağır eleştirilerin ardından Başkan Burak Elmas açıklamalarda bulundu.

04.01.2022-17:34 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-17:34)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da bu sezon yaşanan kötü gidişatın ardından kulüp hiç iyi bir dönemden geçmiyor. Özellikle son dönemde sarı kırmızılı taraftarların Başkan Burak Elmas yönetimi ve Teknik Direktör Fatih Terim'e olan tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.

Burak Elmas

BURAK ELMAS'TAN AÇIKLAMALAR

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, son dönemde kulüp olarak aldıkları eleştiriler ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada ;

' Galatasaray’ın geleceğine yönelik cesaret gerektiren kararları almaya devam edeceğiz. Galatasaray değerleri etrafında ben değil, biz ve Galatasaray diyen kalabalık ile yolumuza devam ediyoruz. Doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Galatasaray’ın geleceğine yönelik cesaret gerektiren kararları almaya devam edeceğiz. Galatasaray değerleri etrafında ben değil, biz ve Galatasaray diyen kalabalık ile yolumuza devam ediyoruz. Galatasaray’da kutuplaşmadan ve iç kavgadan beslenen iktidar meraklısı kişilerin bazen sesi çok çıksa da Galatasaray’ın geleceğini düşünen çoğunluğun kalbi ve akli desteği ile doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. ' ifadelerini kullanarak ortaya çıkan haberlere yanıt niteliğinde bir cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal