Göztepe Bazs Megyeri'nin Sözleşmesini Feshettiğini Duyurdu!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, 31 yaşındaki kalecisi Balazs Megyeri ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

04.01.2022-17:12 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-17:35) Göztepe Bazs Megyeri'nin Sözleşmesini Feshettiğini Duyurdu!

Süper Lig takımlarından Göztepe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İzmir ekibi Göztepe 31 yaşındaki kalecisi Balazs Megyeri ile yapılan görüşmeler sonrasında file bekçisinin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. İzmir ekibi Göztepe'den konuyla ilgili resmi açıklama geldi.


KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

İzmir ekibi Göztepe'den Macar kalecinin sözleşmesinin feshi ile ilgili yapılan açıklamada, 'Oyuncumuz Balazs Megyeri ile yapılan görüşmeler neticesinde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Balazs Megyeri'ye teşekkür eder, devam eden futbol yaşantısında başarılar dileriz.' ifadelerine yer verildi.

MACAR FUTBOLCUNUN KARİYERİ

Göztepe'nin karşıklı anlaşmaya vararak sözleşmesini fesh ettiği Balazs Megyeri, futbola ilk olarak Macaristan'ın Ferencvaros takımında başladı. Ardından İngili ekibi Bristol'un yolunu tuttu. Sonrasında ise sergilediği performansla Ferencvars takımının A takımına yükseldi. Ardından ise Yunan ekibi Olimpiakos'a transfer oldu. Olimpiakos'un ardından ise İspanyol ekibi Getafe'ye gitti. Getafe'nin ardından Greuther Fürth'e transfe olan file bekçisi Yunan ekibi Atromitos'un ardından ligimizde Göztepe'ye transfer oldu.
Kaleci Göztepe'de genç yıldız İrfan Can Eğribayat'ın gölgesinde kaldı. Uzun süredir süre alma sıkıntısı çeken file bekçisinin Göztepe ile yolları ayrıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal