Galatasaray, Amine Harit'in kulübü Schalke ile transferde anlaştı! Oyuncu için sabırsız bekleyiş başladı

Almanya ligi ekibi Schalke'nin kadroda düşünmediği 25 yaşındaki Amine Harit için Galatasaray, oyuncunun kulübüyle 4 milyon avro karşılığında anlaşma sağladı. Faslı on numaranın transferinde geri sayıma geçildi.

21.07.2022-14:11 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-15:50)

Sarı kırmızılı ekip uzun süredir 10 numara bölgesine takviye ararken, Amine Harit ile mutlu sona yaklaştı. Oyuncu ile son pürüzlerin giderilmesinden sonra resmi olarak anlaşmaya varılması beklenmekte.

Alman kulübü beklenen indirimi yaptı

Milliyet'in haberine göre Alman kulüp, Galatasaray'ın beklediği indirimi yapılıp kulüp ile 4 milyon avro karşılığında transferin onaylandığı bildirildi.


Oyuncunun menajeri ile görüşüldü

Kulüp ile geçen olumlu görüşmelerin ardından 25 yaşındaki Faslı oyuncunun menajeri ile temasa geçen Galatasaray, oyuncu için yıllık en fazla 3 milyon avro önerdiği fakat menajerin 4.2 milyon talep ettiği yazıldı.

Eğer orta saha oyuncusu ile anlaşma sağlanamazsa Galatasaray transferde Danimarka ligi ekiplerinde Midtjylland'da forma giyen 24 yaşındaki Evander Ferreira ve Brezilya ligi ekibi Palmeiras'da forma giyen 28 yaşındaki Gustavo Scarpa'ya yöneleceği bildirildi.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal