Michy Batshuayi hangi takıma transfer oldu? Beşiktaş’tan Chelsea’ye geri dönen Michy Batshuayi’nin yeni takımı belli oldu mu? Thomas Tuchel Batshuayi’nin takımdaki geleceği hakkında konuştu

Beşiktaş’a geçtiğimiz sezon kiralık olarak transfer olan Michy Batshuayi performansıyla ağır eleştiriler almıştı. Chelsea’ye geri dönen Batshuayi’nin takımdaki geleceği hakkında Thomas Tuchel açıklamalarda bulundu.

21.07.2022-14:14 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-14:20)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta hayal kırıklığı ile geçen sezonda kiralık olarak forma giyen Michy Batshuayi, beklentilerin bir hayli altında kalmıştı. Siyah beyazlı taraftarlara saç baş yolduran Michy Batshuayi ağır eleştiriler almıştı.

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’ye geri dönen Michy Batshuayi, yeni sezon öncesinde ABD’de gerçekleştirilen kamp kadrosunda kendisine yer bulmuştu.

Thomas Tuchel açıklamalarda bulundu

Chelsea’nin Teknik Direktörü Thomas Tuchel, geçen sezonu Beşiktaş’ta kiralık olarak geçiren Michy Batshuayi’nin takımdaki geleceği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ;


‘ Herkesin yeni sezon öncesinde kendisini göstermesi için bir şansı var. Genç futbolcular ve Michy Batshuayi gibi isimlerin büyük bir fırsatı var. Oynamaları kendilerine bağlı bir durum, neler olabileceğini biliyorlar ve oynamak için yüzde yüzlerini veriyorlar. Yeni sezon öncesinde çalışmalarımızın gayet iyi bir şekilde ilerlediğini söyleyebilirim. ‘ ifadelerini kullandı.

Michy Batshuayi’nin Beşiktaş kariyeri

Geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş’a Chelsea’den kiralık olarak transfer olan 28 yaşındaki golcü Michy Batshuayi, 42 karşılaşmada siyah beyazlı formayı giyme şansı yakalarken bu maçlarda 14 gol ve 5 asistlik bir katkı sağlamıştı. Batshuayi ayrıca Beşiktaş’ta Süper Kupa kazanma sevincini yaşamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal