Alman ekibi Stuttgart, Fenerbahçe'den Mergim Berisha'yı transfer etmek istiyor!

Yeni sezonda Fenerbahçe'de düşünülmeyen Mergim Berisha'ya transferde sürpriz bir talip çıktı. Alman ekibi Stuttgart'ın futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

21.07.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-14:20)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de takıma katılacak oyuncular yanı sıra takımdan ayrılacak oyuncular büyük gündem olmuş durumda. Bu anlamda forvet hattını yenilemek isteyen takımda gönderilmesi beklenen isimlerden birisi de Mergim Berisha olmuş durumda. Futbolcuyla son olarak ilgilenen takım iser herkese sürpriz oldu. Alman ekibi Stuttgart'ın oyuncuyu kadrosuna katmak istediği ve harekete geçtiği öğrenildi.

Kolları sıvadılar

Alman ekibi Stuttgart, Fenerbahçe'de düşünülmeyen Mergim Berisha için harekete geçti. Futbolcuyu kadrolarına katmayı çok istedikleri ve sarı lacivertliler ile masaya oturdukları gelen bilgiler arasında yer alıyor. Oyuncu için pek çok konuda anlaşmaya varıldığı ve son pürüzlerin giderildiği belirtilmekte. 


Teklife sıcak bakıyor

Mergim Berisha'nın Almanya'ya transfere oldukça sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer aldı. 24 yaşındaki oyuncunun Almanya Milli Takımı'nın formasını terletmiş olmasının ve alışkın olduğu bir futbol kültürüne geri dönme olasılığına olumlu baktığı aktarılmakta. Bu nedenle transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

Hayal kırıklığı oldu

Fenerbahçe'ye geçen sezon yaz transfer döneminde gelen Mergim Berisha performansıyla büyük hayal kırıklığı haline geldi. Futbolcu geçen sezon forma terlettiği 33 karşılaşmada 7 gol ve 3 asist yaptı.

(Kaynak: Ajansspor.com)

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal