Umaro Embalo, Galatasaray'a mı transfer oluyor? Benfica'dan alınan ikinci oyuncu olabilir

Portekiz basınında O Jogo'da yazılan habere göre; Galatasaray, Portekiz ligi ekibi Benfica'dan Umaro Embalo'yu kadrosuna kiralık olarak katmak için harekete geçti. Yayınlanan haber basında yoğun ilgi gördü.

21.07.2022-12:37 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-13:12)

Gelecek sezon hazırlıklarına Okan Buruk yönetiminde çıkan sarı kırmızılılar, yeni sezonda yarışmacı bir kadro kurulması hedefleniyor. Benfica'dan son olarak Haris Seferovic'i kiralayan Süper Lig ekibinin diğer hedefi olan Embalo'nun da kiralık olarak gelmesi söz konusu.


Kiralamaya sıcak bakılıyor

O Jogo'da yer alan haberde; Benfica B takımında forma giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu için Portekiz ekibin kiralama önerisine sıcak baktığı ve Galatasaray'ın oyuncuya oynama garantisi vereceği yazıldı. Embalo'nun  kiralık olarak gelmesi halinde Haris Seferovic'in ardından kiralık olarak gelen ikinci oyuncu olacak.

Sözleşmesi 2024'te bitiyor

Oyuncunun Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'de bitecek. Genç oyuncunun bonservis bedeli ise 1 milyon 500 bin euro.

Altyapıdan yetişti

Galatasaray'ın transferde ilgilendiği Embalo Benfica altyapısında yetişti. Genç yetenek sergilediği performansla kısa süre içerisinde takımın A seviyesine yükseldi. Oyuncu ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal