Galatasaray'ın Florian Grillitsch transferi iptal mi oldu? Futbolcu ile ilgili gelişmeler taraftarları endişelendirdi!

Galatasaray'da Avusturyalı ön libero Florian Grillitsch'in transferinde prensip anlaşmaya varılmiştı. Fakat oyuncunun İstanbul'a gelmesi beklenirken son anda pürüz çıktı. Futbolcunun son durumu takımda kriz haline geldi.

20.07.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-15:16)

Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına büyük bir hızla devam eden Galatasaray'da pek çok isim kadroya dahil oldu. Sarı kırmızılılarda kadroya katılması beklenen oyunculardan birisinin de Florian Grillitsch olması bekleniyordu. Fakat yıldız futbolcuyla ilgili yaşanan son gelişmeler taraftarları endişelendirmiş durumda. Oyuncunun transferinde beklenmeyen bir uzama söz konusu oldu.

İmza parasını yükselttiler

Galatasaray'a imza atması beklenen 26 yaşındaki oyuncunun babasının talepleri hayrete düşürdü. Futbolcuyla 4 yıllık sözleşme ve yıllık 1.5 milyon euro maaşa anlaşan Galatasaray, 1.5 milyon euro da imza parasına el sıkışmıştı. Fakat 26 taşındaki oyuncunun babası transferde devreye girdi ve istedikleri imza parasını 2.5 milyon euro seviyesine çekti. 


Yeniden görüşmelere başladılar

Florian Grillitsch cephesinden bu hamle gelmesi sonrasında Galatasaray Yönetimi, orta yolu bulmak için yeniden futbolcuyla görüşmelere başladılar. Sarı kırmızılıların oyuncuyla kısa süre içerisinde problemi çözerek transferi açıklaması beklenmekte. 

Oyuncunun kariyeri

Futbola Avusturya'nın Pölten takımında başlayan oyuncu sonrasında Alman ekibi Werder Bremen'in yolunu tuttu. Futbolcunun Werder Bremen sonrasındaki adresi ise bir başka Alman ekibi Hoffenheim oldu. Hoffenheim ile yaz transfer döneminde sözleşmesi sona erdi. Futbolcunun yeni adresinin ise Galatasaray olması bekleniyor. Ana mevkisi ön libero olan futbolcu stoper ve merkez orta saha olarak görev alabilmekte. Futbolcunun transferi gerek Galatasaray taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde merak edilen konular arasına girdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal