Inter'den, Brezilya ekibi Flamengo'ya transfer olan Arturo Vidal açıklamalarda bulundu!

Basın karşısına geçen 35 yaşındaki tecrübeli oyuncu. Yaptığı transfer açıklamalarında yeni kulübü Flamengo ile Copa Libertadores'i kazanmak için sabırsızlandığını söyledi.

20.07.2022-14:28 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-15:25) Inter'den, Brezilya ekibi Flamengo'ya transfer olan Arturo Vidal açıklamalarda bulundu!

Brezilya devi ile uzun zamandır yakınlığı olan ve geçtiğimiz günlerde transferi açıklanan tecrübeli yıldız, 15 yıl sonra ilk kez Güney Amerika futboluna dönüyor.

Flamengo'dan etkilendiğini söyledi

Bayern Leverkusen'de oynarken takım arkadaşı olan Renato Augusto, Flamengo hakkında söylediklerinden etkilendiğini açıklayan Yıldız Sambacı "Uzun zamandır Flamengo için oynamak istiyordum" dedi.

Vidal, basına yeni takımını öve öve bitiremedi

Her fırsatta takımdaki mutluluğunu anlatan tecrübeli orta saha takımı için basına; "Onlar Güney Amerika'nın en iyi takımı. Kariyerimde kazanmaya devam etmek için olmam gereken yer burasıydı." dedi. Takım arkadaşları hakkında da konuşan Vidal; "Üç gündür burada antrenman yapıyorum, takımla tanıştım, birkaçına karşı oynadım. Güçlü, kazanan bir takım ve son maçta da bunu gösterdi. Daha iyi bir izlenim isteyemezdim." dedi.


Hayalini açıkladı!

Basına Libertadores'i kazanmasının hayali olduğunu ve bunun için burada olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcunun hayali kısa sürede gerçekleşebilir. Flamengo, son 16 turunda Kolombiyalı Deportes Tolima'yı eleyeip Güney Amerika turnuvasında çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finaldeki rakibi eski Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Perira'nın çalıştırdığı Corinthias ile eşleşti. İlk maç 2 Ağustos'da oynanacak.

Önemli başarıları var

Avrupa'nın büyük kulüplerinde forma giyen Arturo Vidal, kazandığı kupalarla da kariyerini süsledi.

5 kez İtalya lig kupası, 3 kez İtalya Süper Kupa, 1 kez İspanya kupası, 1 kere İspanya Süper Kupa şampşyonluğu, 3 kez Almanya Ligi şampiyonluğu, 2 kez Almanya Süper Kupa şampiyonluğu, 2 kez ise Copa America şampiyonluğu kazandı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal