Eren Derdiyok: Haris Seferovic Galatasaray’da çok başarılı olur

Galatasaray’ın Ankaragücü’nde forma giyen eski golcüsü Eren Derdiyok, eski takımı Galatasaray’ın yeni transferi golcü oyuncu Haris Seferovic hakkında konuştu. Takıma çok katkı sağlayacağını söyledi.

20.07.2022-14:04 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-14:04)

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon yükselmeyi başlayan Ankaragücü’nde attığı gollerle takıma büyük bir katkı sağlayan Eren Derdiyok, önümüzdeki sezon öncesinde de ligde iddialı olduklarını söyledi.

Cimbom Seferovic'i kiralamayı başardı

Bir süredir golcü arayışında olan Galatasaray’da dün akşam saatleri itibariyle forvet transferinde mutlu sona ulaşılmıştı. Haris Seferovic’in transferi için Benfica ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlanmıştı.


Eren Derdiyok golcü oyuncuyu değerlendirdi

Ankaragücü forması giyen Galatasaray’ın eski golcüsü Eren Derdiyok, sarı kırmızılıların yeni transferi Haris Seferovic hakkında konuştu. Sporx’e açıklamalarda bulunan Eren Derdiyok, Seferovic transferiyle ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Galatasaray’ın yeni transferi Haris Seferovic kaliteli bir oyuncu. Kendine has özellikleri var. Mücadelecidir ve kale önünde soğukkanlıdır. Benfica'da bunu zaten ispatladı. Galatasaray'da baskı olabilir. Ama yetenek ve kalite olarak oyuncuyu doğru kullandıktan sonra faydalanırlar. Bence Seferovic oyunu oturduktan sonra Galatasaray'da başarılı olacaktır. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri çekti.

Haris Seferovic'in performansı

30 yaşındaki İsviçreli golcü Haris Seferovic, Portekiz ekibi Benfica formasıyla 187 karşılaşmada forma giyerken 74 gol ve 24 asistlik bir katkı sağlamayı başarmıştı. Ayrıca İsviçre formasıyla da 86 maça ıkan Seferovic, bu maçlarda da ülkesi adına 25 gol kaydetmeyi başarmıştı.    

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal