Beşiktaş, geçen sezon Medipol Başakşehir'de görev alan Tolga Ciğerci'yi transfer ediyor!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları büyük bir hızla devam ederken siyah beyazlılarda Medipol Başakşehir'in formasını terleten tecrübeli yıldız Tolga Ciğerci yakın takibe alındı. 30 yaşındaki ön libero için siyah beyazlıların sıkı temasa geçtiği öğrenildi.

20.07.2022-13:58 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-14:07)

Süper Lig'de sezon öncesi oldukça sürpriz transferler yaşanıyor. Bu transferlerden birisi de Tolga Ciğerci olmak üzere. Siyah beyazlıların son olarak ilgilendiği oyuncunun ise geçen sezon Medipol Başakşehir'de görev alan Tolga Ciğerci olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ın oyuncuyu kadrosuna katmaya yakın olduğu öğrenildi.

Oyuncuyla anlaşmak üzereler

Gelen son bilgilere göre Beşiktaş, Tolga Ciğerci'yi kadrosuna katmaya çok yakın. Yıldız oyuncu ve menajeriyle görüşmelerin olumlu ilerlediği ve futbolcunun imzaya yakın olduğu aktarılmakta. 30 yaşındaki futbolcu ile ilgili gelişmeler gerek Beşiktaş gerek Türk futbolseverlerin oldukça dikkatini çekti.

Tolga Ciğerci'ye sürpriz talip var.


Kariyeri dikkat çekmekte

Futbola Wolfsburg takımında başlayan oyuncu ardından bir başka Alman ekibi Gladbach'ın yolunu tuttu. Oyuncunun transferde sonraki adresi ise Hertha Berlin oldu. Hertha Berlin sonrasında ise 2016'da Galatasaray'a imza attı. Galatasaray sonrasında Fenerbahçe ile anlaşan oyuncunun sonraki adresi ise Medipol Başakşehir oldu. Geçen sezon takımıyla olan sözleşmesi biten oyuncunun şimdilerde ise Beşiktaş'a transferi söz konusu. Futbolcu kariyerinde ise 1 kez Galatasaray ile Süper Lig'i ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazandı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal