Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Serdar Saatçi yaşanan olayların ardından hakkında yanlış bir algı oluşturulduğunu söyleyerek özür diledi

Beşiktaş’ın Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçında disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Serdar Saatçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla birlikte Beşiktaş camiasından özür diledi.

20.07.2022-08:59 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-08:59)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam eden Beşiktaş’ta son günlerde yaşanan gelişmeler büyük ses getirmişti.

Ortaya çeşitli iddialar atıldı!

Geçtiğimiz hafta siyah beyazlıların Avusturya kampında Viktoria Plzen ile oynadığı hazırlık maçından sonra kadro dışı bırakılan genç oyuncu Serdar Saatçi ile ilgili olarak ortaya bazı iddialar atılmıştı.

Serdar sessizliğini korudu

Genç futbolcunun kadro dışı bırakılmasının ardından takımdan ayrılacağı yönündeki haberler iyice artarken, yaşanan olayın ardından Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Serdar Saatçi sessizliğini korumuştu.


Özür diledi...

Serdar Saatçi yaşanan kadro dışı olayının ardından ilk kez sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla birlikte özür diledi.

Serdar Saatçi'nin sosyal medya paylaşımı...

Beşiktaş’ta geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan Serdar Saatçi, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu çarpıcı açıklamada ;

‘ On yaşında özkaynak düzeninden başlayarak bugüne kadar tüm yaş kategorilerinde Beşiktaş formasını giymekten her zaman onur duydum. Milli takımlara kadar yükselmeme vesile olan, Şampiyonlar Ligi sahnesinde kendimi gösterme fırsatı veren şanlı Beşiktaş formasını temsil ederken hiçbir zaman ŞEREFİNLE oyna HAKKINLA kazan ilkesinden ödün vermedim. Siyah beyaz formanın ağırlığını her zaman üstümde taşıdım. Son günlerde üzerinde oluşan yanlış algıdan dolayı bu açıklamayı yapmak istedim. Başta büyük Beşiktaş taraftarı olmak üzere başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi'den, yönetim kurulumuzdan, hocamız ve teknik ekibimizden tüm takım arkadaşlarımdan Beşiktaş'ta çalışan ve Beşiktaş'la yaşayan herkesten özür dilerim. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal