Cadiz maçında beğeni topladı: Ancelotti’den şaşırtan Arda Güler açıklaması

Cadiz’i yenerek şampiyonluğa çok yaklaşan Real Madrid’de maçın yıldızlarından Arda Güler, ikinci yarının ortalarında oyundan alınmıştı. Teknik direktör Carlo Ancelotti ise bu kararı hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar…

05.05.2024-10:00 - (Son Güncelleme: 05.05.2024-10:00) Cadiz maçında beğeni topladı: Ancelotti’den şaşırtan Arda Güler açıklaması

La Liga’da lider Real Madrid Cadiz karşısında 3-0 galip gelerek şampiyonluğa oldukça yaklaştı. Real Madrid'in Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Cadiz'i 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından medya mensuplarının karşısına geçti ve görüşlerini paylaştı. Ancelotti, 65 dakika boyunca sahada kalan Arda Güler'e özel bir vurgu yaparak, genç oyuncunun performansını değerlendirdi. "Arda Güler çok genç ve sahada yapması gerekeni başarıyla yerine getirdi. Onun gelişimini görmekten mutluluk duyuyorum. Genç oyuncuların sürekli olarak ilerlemesi bizi heyecanlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncular oynasın diye burada değilim

Ancak deneyimli teknik adam, önceliğinin genç oyunculara süre vermek olmadığını belirtti. "Benim hedefim Real Madrid'e galibiyetler kazandırmak. Genç oyunculara şans vermek amacıyla burada değilim" dedi.

Cadiz maçında beğeni topladı: Ancelotti’den şaşırtan Arda Güler açıklaması

Şampiyonluğa yaklaşmalarıyla ilgili de konuşan Ancelotti, "Kutlamaların zamanı henüz gelmedi. Şu anda önümüzde Bayern Münih ile çok kritik bir maç var ve odaklanmamız gerekiyor. Şampiyonluğa giden yolda emin adımlarla ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal