Fırtına, Samsun’da durdu: Trabzonspor Karadeniz derbisinde Samsunspor’a mağlup oldu

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor deplasmanda Samsunspor’a 3-1 mağlup oldu. İşte maçın ayrıntıları…

05.05.2024-11:05 - (Son Güncelleme: 05.05.2024-11:05) Fırtına, Samsun’da durdu: Trabzonspor Karadeniz derbisinde Samsunspor’a mağlup oldu

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor deplasmanda Samsunspor ile karşılaştı. Bordo mavililer maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Samsunspor’un golleri Taylan, Mouandilmadji ve Fernandez’den (K.K.) gelirken Trabzonspor’un tek sayısı Bardhi’den geldi.

Fırtına, Samsun’da durdu

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç sonrasında takımının performansının düşük olduğunu belirterek şunları söyledi: 

"Hem oyun hem de bireysel performans açısından çok düşük kaldık. Ligde en yakın rakibimize 6-7 puan fark atsak bile bir şey değişmez. Oyunu ciddiye almamız gerekiyor. Samsunspor'un oyununa karşılık veremedik. Doğru oyunu kuramadık, ikinci topları da alamadık. Futbolda böyle günler olabilir. İkinci yarıda topa daha fazla sahip olsak da bu yeterli değil. Doğru oyun yok, şık değil. Kupa maçına farklı bir konsantrasyonla çıkacağız. 3. sıra şansımızı sürdürmeliyiz."

Fırtına, Samsun’da durdu: Trabzonspor Karadeniz derbisinde Samsunspor’a mağlup oldu

Trabzonspor'da Umut Güneş ise çarşamba günü Karagümrük ile oynayacakları Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına odaklanmaları gerektiğini belirterek şunları söyledi: 

"Erken goller yedik ve maçı çeviremedik. Hafta içi çok önemli bir maçımız var ve moralimizi bozmadan o maça hazırlanmalıyız."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal