Galatasaray, Florian Grillitsch'i transfer ediyor!

Galatasaray, son olarak Alman ekiplerinden Hoffenheim'in formasını terleten Avusturyalı oyuncu Florian Grillitsch ile transfer anlaşmasına vardı. Önlibero olan oyuncuyla sadece imzaların kaldığı belirtildi.

18.07.2022-15:57 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-16:08)

Galatasaray yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına son hız devam ederken gündeme ise sürpriz isimler geliyor. Sarı kırmızılıların son olarak ise gündemine gelen oyuncu Florian Grillitsch oldu. Futbolcunun transferinde önemli bir yol harcandığı ve futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde duyurulacağı aktarıldı.

Resmi açıklama bekleniyor

Galatasaray'da uzun süredir problem haline gelen 6 numara sorunu için çözüm bulundu. Sarı kırmızılılar Avusturyalı Florien Grillitsch'in transferi ile bu sorunu ortadan kaldırmak istiyor. Galatasaray'ın transferde oldukça önemli bir yol aldığı öğrenilirken futbolcuyla her konuda anlaşmaya varıldığı ve kısa süre içerisinde resmi açıklamanın yapılacağı aktarıldı. Bu anlamda futbolcuyla ilgili yaşanan gelişmeler taraftarların da oldukça ilgisini çekmiş durumda. 


Oyuncunun kariyeri

Futbola ülkesinin Pölten takımında başlayan oyuncu ardından Alman ekibi W. Bremen'in yolunu tuttu. Futbolcunun transferde sonraki adresi ise Hoffenheim oldu. Yaz transfer döneminde Hoffenheim ile sözleşmesi sona eren oyuncu şimdilerde kulüpsüz bulunuyor. Futbolcuyla son olarak ise Galatasaray'ın transferde anlaşmaya vardığı aktarıldı. 

Çok yönlü bir isim

Ana mevkisi önlibero olan Avusturyalı oyuncu yan mevki olarak ise stoper ve merkez orta saha olarak görev alabiliyor. Futbolcu bu bakıma çok yönlü olmasıyla dikkatleri üzerine çekmekte. Okan Buruk'un yıldız oyuncunun transferini özellikle istediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Futbolcunun kısa süre içerisinde özel uçakla Türkiye'ye geleceği ve sağlık kontrollerinin ardından resmi imzaları atacağı aktarılmakta. Yaşanan gelişmeler merakla takip edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal