Galatasaray, Medipol Başakşehir'den Berkay Özcan'ı transfer etmek istiyor!

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları son hız devam ederken gündeme oldukça sürpriz bir isim geldi. Sarı kırmızılıların Başakşehir formasını terleten 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Berkay Özcan ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

18.07.2022-09:07 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-14:51)

Süper Lig'de sezon öncesi transfer heyecanı devam ederken gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Galatasaray'dan da oldukça dikkat çeken hamleler gelirken sarı kırmızılıların son olarak gözüne kestirdiği isim oldukça sürpriz oldu. Sarı kırmızılıların Medipol Başakşehir'in formasını terleten 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Berkay Özcan'ı yakın takibe aldığı aktarıldı.

Girişimlere başladılar

Galatasaray'da transferde etkili oyuncular gündeme gelmeye devam ediyor. Sarı kırmızılılarda son olarak yakından ilgilenilen isim ise 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Berkay Özcan oldu. Başakşehir'in başarılı oyuncusu için Galatasaray'ın temaslarını sıklaştırdığı ve transferi bitirmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi. Futbolcunun da bu transfere yeşil ışık yaktığı gelen bilgiler arasında yer almakta. 


Okan Buruk özellikle istedi

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'un, Başakşehir'de top koşturan oyuncuyu listesine aldığı ve futbolcunun transferi için özellikle talimatta bulunduğu ise gelen bir başka bilgiler arasında yer almakta. Bu anlamda oyuncunun durumu merakla takip ediliyor.

Kariyeri dikkat çekmekte

Futbola Almanya'nın Karlsruhe altyapısında başlayan Berkay Özcan ardından Stuttgart'ın yolunu tuttu. Sonrasında ise Almanya'nın bir başka ekibi olan Hamburg'a transfer oldu. Futbolcu 2019 yılında ise Başakşehir'e katıldı. Ayrıca Medipol Başakşehir ile Süper Lig şampiyonluğu sevinci yaşadı. Merkez orta saha oyuncusu olan futbolcu yan mevki olarak ise on numara ve orta sahanın solunda yer alabiliyor. Bu anlamda futbolcu çok yönlülüğü ile dikkat çekmektedir.

(Kaynak: Ajansspor.com)

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal