Beşiktaş’tan Çaykur Rizespor’a kiralanan Kerem Kalafat kendisine orta açmayı Caner Erkin’in öğrettiğini söyledi

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon küme düşen Çaykur Rizespor’a 1 yıllığına kiraladığı Kerem Kalafat çarpıcı açıklamalarda bulundu. Caner Erkin’in kendisine orta açmayı öğrettiğini söyledi.

18.07.2022-08:59 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-09:04)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezon zaman zaman forma şansı bulan isimlerden biri olan Kerem Kalafat, kiralık olarak gittiği Uşakspor’dan siyah beyazlılara Önder Karaveli’nin raporu doğrultusunda geri çağırılmıştı.

Beşiktaş’ta sağ bek rotasyonunda Valentin Rosier’in yokluğunda forma giyme şansı yakalayan Kerem Kalafat, yeni sezon öncesinde Çaykur Rizespor’a 1 yıllığına kiralanmıştı.

Uzunca bir süredir Spor Toto Süper Lig’de boy gösteren Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon sonunda Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde küme düşmüştü.

Sporx’e konuşan Beşiktaş’ın Çaykur Rizespor’a kiraladığı Kerem Kalafat, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Özellikle Gökhan Gönül ve Caner Erkin hakkında söylediği sözler büyük ses getirdi. Kerem Kalafat, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Rizespor’da başarılı olarak yuvama dönmek istiyorum’

Elbette öncelikle Rizespor'da başarılı olmak istiyorum. Rizespor, benim için çok özel olacak. Süre almak ve aldığım bu süreyi iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Beşiktaş benim yuvam. Orada kalıcı olmak önemli.


‘Bana orta açmayı Caner Erkin öğretti…’

Abdullah Avcı, Sergen Yalçın gibi hocalarla çalıştım. Bana çok şey kattılar. Oyun bilgimi geliştirdim. Fiziksel açıdan da geliştim. Beşiktaş'ta Gökhan Gönül ile konuşmuştuk. Gökhan ağabey ile ikinci kez takım arkadaşı oluyoruz. Caner Erkin'den de orta açma ve oyun bilgisi açısından çok şey aldım. Sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum.

‘İdol olarak gördüğüm isim’

En çok sağ bekte kendimi rahat hissediyorum. Trent Alexander-Arnold'u çok beğeniyorum. İdol olarak söylemek bir isim söylemem gerekirse Dani Alves gerçekten bir efsanedir benim gözümde.

‘Beşiktaş efsanelerinden olmak istiyorum’

Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Beşiktaş ile doğdum, Beşiktaş ile var oldum. Altyapıdan A Takıma yükseldim. Her gencin hayalidir Beşiktaş formasıyla futbolu bırakmak. Beşiktaş efsanelerinden biri olmak istiyorum. Bunun için de terimin son damlasına kadar çalışacağım.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal