FOX Gizli Saklı dizisi Naz karakteri kimdir? Gerçek ismi nedir?

FOX TV'nin yeni dizisi Gizli Saklı'nın başrol karakteri Naz oldukça dikkat çekiyor. Peki, Gizli Saklı Naz karakteri kimdir, hangi oyuncu canlandırıyor? İşte Gizli Saklı Naz hakkında bilgiler...

06.07.2022-18:54 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-18:54) FOX Gizli Saklı dizisi Naz karakteri kimdir? Gerçek ismi nedir?

Gizli Saklı dizisinin başrol karakteri Naz'ı canlandıran isim başarılı oyuncu Sinem Ünsal'dır. Peki, Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Gizli Saklı Naz nasıl bir karakter?

28 yaşındaki Naz, hep gülen pozitif birisi. Annesi ve dayısıyla birlikte sıradan bir hayatı vardır. Çocukluğundan beri polis olmayı isteyen Naz bu hayaline ulaşmıştır. Naz'ın akademide gösterdiği başarı ve birkaç sene önce havaalanı patlamasını önlemiş olması organize şube amiri Sadullah'ın gözünden kaçmaz ve Naz'ı Tarık Koşuoğlu operasyonuna katar. Naz operasyonda artık Yaz Güneş olmuştur.

 sinem ünsal

Sinem Ünsal kim?

21 Haziran 1993 doğumlu olan Sinem Ünsal, üniversiteye kadar İzmir Foça'da yaşamıştır. 2016'da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü'nü bitirmiştir. Aynı sene Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Bölümü üzerine çift ana dal lisansı yapmıştır.

Müfit Aytekin Atölye'sinde oyunculuk eğitimi alan Ünsal, 2016'da TV oyunculuğuna, 2019'da ise tiyatro oyunlarına başlamıştır.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal