Filiz Akından Hayranlarını Üzecek Haber!

Yeşilçam, Türk sinemasının usta ismi Filiz Akın, 21 Ağustos'ta Bodrum'daki evinde rahatsızlandı. Akciğerinde yaşadığı ağrı nedeniyle özel bir hastaneye kaldırılan Akın'ın vücudunda enfeksiyon tespit edildi.

29.08.2021-09:40 - (Son Güncelleme: 29.08.2021-09:40)

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın, geçirdiği akciğer rahatsızlığının ardından 42 derece ateşle hastaneye kaldırılmıştı. 78 yaşındaki sanatçı, hasta yatağında üzücü görüntüsünü yayınladı. instagram hesabından paylaşımda bulunan Yeşilçam yıldızı Filiz Akın, tedavisini üstlenen sağlık çalışanlarına şu ifadelerde teşekkür etti. 'Bende bu sağlık meleklerinin gayretiyle iyileşmede bir hızlanma var. Daha önce bilseymişim keşke bu ekibi. Belki de ateş komasına girmeden daha hızlanırdı tedavi. Gene de şükür.' dedi.

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Filiz Akın'ı hastaneye kaldıran hastalığın sepsis olduğu öğrenildi.  42 dereceye çıkan sanatçı yoğun bakıma alınmış ve midesine tüp takılmıştı. Bu hastalık onu 3 gün yoğun bakımda yatırmıştı. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

 'Bende bu sağlık meleklerinin gayretiyle iyileşmede bir hızlanma var. Daha önce bilseymişim keşke bu ekibi. Belki de ateş komasına girmeden daha hızlanırdı tedavi. Gene de şükür; başta Fatih Çakır olmak üzere Burçak Uzuntaş ve Gamze Sarıkaya’ya çok teşekkür ediyorum.'

'İYİLEŞMEDE BİR HIZLANMA VAR'

441 bin takipçili instagram hesabından paylaşım yapan Filiz Akın, gönderisine şu notu düştü;

'Bende bu sağlık meleklerinin gayreti ile iyileşmede bir hızlanma var. Daha önce bilseymişim keşke bu ekibi... O sıcaklarda bir saat süren ve araba tuttuğu için o sıkıntılı duruma girmeden belki de ateş komasına girmeden daha hızlanırdı tedavi... Gene de şükür. Başta Fatih Çakır olmak üzere Burçak Uzuntaş, Gamze Sarıkaya 'ya çok teşekkür ediyorum. Evde tahlil için kan almaktan tutun da ileri derecede hasta bakımına kadar her türlü hizmeti verebiliyorlar. Kimsenin sağlık sorunu yaşamaması dileğiyle olabildiğince iyi hafta sonu diliyorum…' dedi.

FİLİZ AKIN KİMDİR?

Filiz Akın, 2 Ocak 1943’te Ankara'da doğdu. Türk oyuncu, yazar, sunucu. Türk sinemasının asil, modern, kentli ve zarif yüzü olarak sinema tutkunlarının hayranlığını kazanan Filiz Akın, beyaz perdenin Avrupai yüzü, kolejli kızı, sarışın yıldızı olarak da tanınmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal