Fahriye Evcen Yaptığı Paylaşım ile Çok Konuşuldu!

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'den olay yaratacak fotoğraflar geldi. Mini elbisesini giydi ve sosyal medyada paylaşım yaptı. Ardından Bikinili pozları ile paylaşımlarına devam eden oyuncu çok konuşuldu!

28.08.2021-18:56 - (Son Güncelleme: 28.08.2021-19:14)

35 yaşındaki oyuncu güzel Fahriye Evcen, ekranlara geri dönüş yapmak için gün sayıyor. Instagram paylaşımlarına hız veren Fahriye Evcen zebra desenli mini elbiseli bir fotoğraf paylaştı. Kısa sürede sosyal medya gündemine ateş gibi düşen bir çocuk annesi  Evcen'i görenler hayran kaldı.

FAHRİYE'DEN BOMBA GİBİ POZLAR!

Burak Özçivit'in güzeller güzeli eşi Fahriye Evcen, mini elbisesini giydi paylaşımı dikkat çekti. Fahriye Evcen yakın zamanda yeni projesi ile ekranlarda olacak!

2021 yaz tatilini eşi ve oğlu Karan ile Bodrum Gümüşlük'te geçiren Fahriye Evcen, Instagram paylaşımları ile çok konuşulmaya devame ediyor.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Fahriye Evcen 4 Haziran 1986 tarihinde Batı Almanya'da, Solingen'de doğdu. Güzel oyuncunun annesi ise Çerkes kökenli, baba tarafı ise Kavala göçmenidir. Oyuncu daha önce Almanya'da yaşadığı süreçte ailesi ve kendisinin zor bir dönemden geçtiğini söylemişti. Fahriye Evcen, kendisi yedi yaşına geldiğinde yaşadıkları yer Solingen'de Neo-Naziler Türk evlerine saldırmaya başlayınca, Evcen'in ailesi dikkat çekmemek için ışıklarını bile açamadığından bahsetmişti. Ünlü oyuncu Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji bölümünde okurken Türkiyeye geldiği bir tatilde Oya Aydoğan ile tanıştı. Ardından Türkiye'de dizi teklifleri almaya başlayınca annesiyle birlikte Türkiye'ye geldi ve İstanbu'da Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümünü tamamladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal