Fahriye Evcen Yeni Projesiyle Ekranlara Geri Dönüyor

İki yaşındaki oğlu Karan Özçivit'in doğumunun ardından uzun süredir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Fahriye Evcen, müjdeyi verdi. TRT 1'de yayınlanacak olan 'Alparslan' dizisinde rol alacak.

02.07.2021-14:46 - (Son Güncelleme: 02.07.2021-17:15)

Geçtiğimiz günlerde eşi ile Bebek'te görüntülenen Burak Özçivit, 'Fahriye’nin sürprizi değil, sürprizleri olacak. Asıl haberler onda' açıklamasıyla dikkat çekmişti. Özçivit'in sürpriz olarak duyurduğu proje belli oldu. Fahriye Evcen, çekimleri başlayan ve TRT 1'de ekrana gelmeye hazırlanan 'Alparslan' dizisiyle el sıkıştı.

BARIŞ ARDUÇ'LA AYNI PROJEDE 

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un 'Sultan Alparslan'ı oynayacağı dizinin kadrosuna, Fahriye Evcen'de dahil oldu. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Evcen'ın müjdeli haberi sevenlerini heyecanlandırdı.

'HOŞ GELDİN FAHRİYE EVCEN'

Dizinin yapım şirketi Akli Film'in patronu Emre Konuk, sosyal medyada Evcen'le birlikte yer aldıkları kareleri paylaştı ve 'Hoş geldin Fahriye Evcen. #AlpArslan' notunu düştü. Güzel oyuncu, Konuk'un bu paylaşımına sessiz kalmadı ve 'Heyecanla dahil olduğum bir proje. Hoş buldum' ifadelerini kullandı. 2017 yılında Burak Özçivit ile dünya evine giren ve Nisan 2019'da anne olma mutluluğunu yaşayan Fahriye Evcen, o tarihten beri dizi ve filmlerde yer almıyordu.


İSMİ MASUMLAR APARTMANI DİZİSİYLE ANILMIŞTI

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın sezon finalinde 'İnci' trafik kazası sonucu ölmüş ve karaktere hayat veren Farah Zeynep Abdullah kadrodan ayrılmıştı. Bu yaşananlardan sonra yeni sezonda Fahriye Evcen'in projeye dahil olacağı iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde bu konuda açıklama yapan  Evcen, 'Bu haber gerçekten nereden çıktı? Hiç bilmiyorum. Ama öyle bir şey yok. Haber doğru değil' açıklamasında bulunmuştu




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal