Fenerbahçe'nin yeni hocası Jorge Jesus, yıllık ne kadar Ücret alacak? Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye yıllık maliyeti

Yeni sezona yeni teknik direktörle girmek isteyen Fenerbahçe, bir süredir görüşmede olduğu Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus ile anlaşmaya vardı. Takımın başına geçecek olan Jorge Jesus'un kulübe yıllık ne kadar maliyet çıkardığın da büyük merak konusu oldu. İşte, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den alacağı yıllık ücret...

01.06.2022-11:45 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-11:45) Fenerbahçe'nin yeni hocası Jorge Jesus, yıllık ne kadar Ücret alacak? Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye yıllık maliyeti

Bir süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, görüşme yaptığı Portekizli tecrübeli hoca Jorge Jesus ile en sonunda anlaşmaya vardı. Sözleşme yapmak için İstanbul'a gelen Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jesus'un kulüpten ne kadar kazanacağı da futbol camiasında merak konusu oldu.

Süper Lig'in 2022-2023 sezonunda önce teknik direktör değişimi ile ilgili çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçe yönetimi, Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus ile prensip anlaşmasını gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli kulüp yönetimi daha sonra içinde Fenerbahçeli yöneticilerden Selahattin Baki ile Can Gebetaş'ın da olduğu kiralık özel uçağı Portekiz'e gönderdi. Uçak, Portekiz'den Jorge Jesus'u aldı ve gece saat 02.00 sularında İstanbul'a getirdi. Jorge Jesus ile Fenerbahçeli yöneticiler daha sonra havalimanında kendilerini bekleyen helikopter ile ayrıldılar.

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye yıllık maliyeti

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus ile Fenerbahçe yönetimi arasında büyük ölçüde bir anlaşma sağlanırken 2022-2023 sezounda Fenerbahçe takımının başında olacak olan tecrübeli hocanın kulübe maliyeti de araştırılmaya başlandı. 'Fenerbahçe'nin yeni hocası Jorge Jesus, yıllık ne kadar Ücret alacak?' sorusu spor camiası gündeminde yerini korurken tecrübeli hocanın yıllık alacağı ücret fotbol severler tarafından merak edildi.

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye yıllık maliyeti

Geçtiğimiz günlerde Portekizli teknik hocanın sözleşme detaylarını görüşmek için İstanbul'a gelmişti. dinilen bilgilere göre sözleşmede Fenerbahçe takımının başına geçecek olab Jorge Jesus'un kulübe olan yıllık maliyetinin, yardımcılarının maaşları dahil 7 milyon euroyu bulacağı belirtildi.

Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak olan 67 yaşındaki teknik direktör Jorge Jesus ile yardımcıları João de Deus ve Márcio Sampaio, sarı-lacivertli yönetimle 1 yıllık sözleşmeye imza atacakları, sözleşme süresinin ise e fazla 2 yıl olmasının beklenildiği öğrenildi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal