Fenerbahçe'nin Eski Altyapı Antrenöründen Merih Demiral Açıklaması

Fenerbahçe'nin eski altyapı hocası Hasan Özdemir, Merih Demiral'ın oynatılması için o zamanın teknik adamı Vitor Pereira'ya öneride bulunduklarını söyledi.

27.04.2020-17:25 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-17:18) Fenerbahçe'nin Eski Altyapı Antrenöründen Merih Demiral Açıklaması
Fenerbahçe'nin eski altyapı hocası Hasan Özdemir, Juventus'ta top koşturan Merih Demiral'ın Fenerbahçe ekibinden ayrılık sürecine yönelik flaş açıklamalar yaptı.

Hasan Özdemir, zamanın teknik adamı Vitor Pereira'ya Merih Demiral'ı oynatması için öneride bulunduklarını fakat teknik hocanın, "Elimde Kjaer ve Skrtel var, ihtiyacım yok" dediğini söyledi.

Hasan Özdemir'in Tivibu Spor'a gerçekleştirdiği konuşma şu şekilde:

"Şans verilseydi Merih de oynardı. Yiğithan ve Merih için, bu çocukların oynaması lazım, gelecekleri çok parlak diye Pereira'ya söylemiştik. O da 'Elimde Kjaer ve Skrtel var, ihtiyacım yok' demişti. Şu anda Ömer Faruk Beyaz var, 2003 doğumlulardan. Bir alt yaş grubunda da Melih Bostan var. 2000 grubunda da Muhammed Gümüşkaya var. Biraz kendilerini geliştirirlerse, hem kişisel hem de oyun olarak kendilerini geliştirirlerse, ben üçünden patlama bekliyorum."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal