Fenerbahçe’de Ferdi’ye astronomik teklif: Avrupa devinin radarına girdi

Fenerbahçe’nin son dönemdeki formsuzluğuna rağmen başarılı gidişatına devam eden Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri sıraya girdi. 23 yaşındaki futbolcu için devreye giren Alman devi Borussia Dortmund, astronomik bir teklifle sarı lacivertlilerin kapısını çaldı. İşte transfer haberinin detayları...

14.01.2023-10:53 - (Son Güncelleme: 14.01.2023-17:26) Fenerbahçe’de Ferdi’ye astronomik teklif: Avrupa devinin radarına girdi

Son haftalarda formsuz olan Fenerbahçe’de belki de en çok parlayan isim olan Ferdi Kadıoğlu Avrupa devleri tarafından takip ediliyor. Uzun bir süredir önemli takımların transfer listesinde yer alan 23 yaşındaki futbolcu için en ciddi teklifi Alman devi Borussia Dortmund’dan geldiği öğrenildi. Potansiyeli yüksek oyuncuları yıldızlaştırmasıyla bilinen Dortmund’un Ferdi için astronomik bir teklife hazırlandığı ifade edildi.

Dortmund’dan Ferdi’ye astronomik teklif

Bundesliga’nın önemli takımlarından Borussia Dortmund, Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu için kolları sıvadı. 

Ferdi Kadıoğlu Borussia Dortmund

Sarı lacivertli kulübe Ferdi için 15 milyon euro önermeye hazırlanan sarı siyahlı ekibin, devre arasında bu işi bitirmek istediği söyleniyor. Fakat Fenerbahçe yönetimi Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedelini daha da yukarılara çıkarmaya çalışacağı öğrenildi.

Bu sezon Süper Lig’de Fenerbahçe ile 16 resmi maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 2 asistlik katkı sağlamış ve teknik direktör Jorge Jesus’un önem verdiği isimlerden birisi olmuştu. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal