Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Gelişmesi

Süper Lig’in 25. Haftasında Cumartesi günü sahasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de hazırlıklar başlıyor.

04.03.2020-15:20 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-15:17) Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Gelişmesi

Süper Lig’in 25. Haftasında Cumartesi günü sahasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de hazırlıklar başlıyor.

Ersun Yanal’ın dün akşam oynanan karşılaşmanın ardından görevi bırakması ile Fenerbahçe yönetimin yeni bir hoca bulanan kadar takımı yardımcı antrenörler Fatih Yıldız ile Zeki Murat Göle çalıştıracak.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bugün akşam saatlerinde Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarına start verecek olan sarı-lacivertli ekipte, takımı Fatih Yıldız ile Zeki Murat Göle çalıştıracakken sakatların da durumları kesinlik kazanmaya başladı.

Fenerbahçe'de başarılı kaptan Emre Belözoğlu ile Garry Rodrigues'in sakatlıkları devam ederken ZTK'da Trabzonspor ile oynanacak karşılaşma öncesi gerçekleştirilen son antrenmanda sakatlık yaşanınca sağlık heyeti bir hayli sıkıntıya düştü. Sarı-lacivertli takımda, aşırı yüklenme sebebiyle sorun yaşayan Hasan Ali Kaldırım, adale ağrısı sebebiyle riske edilmeyen Serdar Aziz ve kasık ağrısı olan Nabil Dirar, Trabzonspor karşılaşmasında görev alamamışlardı. Sağlık ekibinin yoğun çaba sarf ettiği futbolculardan Emre Belözoğlu, Serdar Aziz, Nabil Dirar'ın Denizlispor mücadelesinde görev alması beklenirken Hasan Ali Kaldırım ile Garry Rodrigues'in durumu belirsizliğini koruyor. Sarı-lacivertli takımda Denizlispor karşılaşması öncesinde cezalı futbolcu bulunmuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal