Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, teknik direktörlük için Dünya çapında isimlerle görüştüğünü açıkladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kıbrıs'ta katıldığı bir panelde teknik direktör konusunda kritik açıklamalarda bulundu. Dünya çapında isimlerle görüştüklerini söyledi.

02.04.2022-08:56 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-08:56) Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, teknik direktörlük için Dünya çapında isimlerle görüştüğünü açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe bu sezonda da bu hasreti sonlandıramadı. Sarı lacivertlilerde ayrıca bu sezonun en büyük problemlerinden biri de teknik direktör belirsizliği oldu.

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği

Sezon başında yola Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile çıkan Fenerbahçe sonrasında yollarını ayırmasının ardından uzunca bir süre yeni teknik direktörünü açıklamamıştı. Fenerbahçe son olarak takımın başına sezon sonuna kadar geçici olarak İsmail Kartal'ı getirdi.

Ali Koç'tan açıklama geldi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kıbrıs'ta FBİDER'in düzenlediği Gelecek Fenerbahçe konulu panele katıldı ve teknik direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Koç, yaptığı açıklamalarda ;


'Bazı oyuncularımıza çok ciddi teklifler var...'

Belirli riskler almak zorundayız, bir futbolcu için ben bunu alayım, şunu şunu satarım. En kötü bunu elden çıkarırım diyeceğiz. Bazı oyuncularımıza ciddi teklifler var. Öyle riskler alarak. Bazı oyuncularıma çok ciddi teklifler var, onları istesek de tutamayabiliriz. O yüzden biraz risk alarak yeni sezon planlamasını yapıyoruz.

'Görüştüğümüz 2-3 aday var...'

Avrupa'da ziyaretlerimiz oldu. 2-3 aday üzerinde gidiyoruz. Bunlar iki aydır devam eden görüşmeler. Bizim ekonomik gücümüze göre de bir nebze ağır olacak diyelim ama bunlar dünya çapında isimler. Ama Türkiye'de 3-4 hafta iyi futbol oynuyorsunuz, 'Bu hoca kalsın, ne gerek var dışarıdan hoca getirmeye diyorlar.' Dışarıdan en iyisini getirseniz bile Türkiye'de yerden yere vurulacak. Türkiye'de yabancı hoca olmak zor ama bu sefer turnayı gözünden vuracağımızı ümit ediyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal