Fenerbahçe Maçının Ardından Antalyaspor İsyan Etti!

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Antalyaspor karşılaşmasının 1-1 sonuçlanmasının ardından Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

04.03.2021-22:34 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-22:34) Fenerbahçe Maçının Ardından Antalyaspor İsyan Etti!

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, Kadiköy'de oynadıkları Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

PENALTILARIMIZ VERİLMEDİ

Yüzde 100’lük 2 penaltımız vardı. Arkadaşlar tekrarını izleyince haklılığımız ortaya çıkacaktır. Zor şartlar altında bir mücadeleydi. Bütün futbolcularımı yürekten kutluyorum. Hakem vesilesiyle 3 puanı burada bıraktık, 1 puana razı olduk.

BİZE BURADA KÜFÜRLER EDİLDİ

Bütün takımların yöneticilerini Antalya’da ağırlıyoruz, hepsini misafirperver şekilde konuk ediyoruz. Fenerbahçeli yöneticilerin, saha içindeki oyunculara sinkaflı küfürler ettiler. Maçın ardından gösterilen kırmızı kartı da anlayabilmek mümkün değil. Bu şartlar altında mücadelemize devam edeceğiz. Bizim sol tarafımızdaki yönetici arkadaşların hepsi ağır ve sinkaflı şekilde saha içindeki oyunculara küfürler ettiler. 12 maçtır yenilmiyoruz. 2 kupa maçını da ilave edersek 14 maçtır yenilmiyoruz. Bu önemli bir başarıdır. Gönül isterdi ki buradan 3 puanla dönelim ama kısmet olmadı. Bundan sonraki maçlarda elimizden geldiğince mücadelemizi sürdüreceğiz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal