Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Çok Sert Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in 28. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederken Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maç sonrasında hakem hataları ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

04.03.2021-19:10 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-19:10) Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Çok Sert Açıklamalar

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından son dönemdeki hakem hataları ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, yapmış olduğu açıklamalarda ;

TEK FARKLI DA OLSA GALİBİYET KEYİFLİ

Tek farklı da olsa 3 puan her zaman keyifli bir skor oluyor. 1-0, 2-1, 3-2 de kazansanız, fazla atılan gole fazla puan verilmediği için tek farklı galibiyet ve alınan 3 puan. Önümüzde Alanya maçı var, maç maç bakıyoruz.

HEP AYNI PROBLEMLER ARTARAK DEVAM EDİYOR

Konuşmakla bir şey değişmiyor. Bir kulüp başkanımız “Taş üstünde taş bırakmam” dediği zaman, ben de kendisine “Omuz üstünde baş bırakmam” dersem, bu işi çözüme mi götüreceğiz? Meydan muharebesi değil. Ben göreve geleli 3 yıl olacak neredeyse. 4 MHK değişti ama değişen hiçbir şey yok ortada. Sıkıntılar aynı, problemler aynı bunlar hatta artarak devam ediyor.

YAŞANANLARI TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ

Bizim maçtan sonra 3 gün içinde, 3 hakeme de görev verildi. Yaşar Kemal’e, Halil Umut Meler’e ve Cüneyt Çakır’a. MHK şu mesajı verdi, “Çok güzel maç yönettiniz, arkanızdayız. Arıza motorda. Siz durmadan tekerlek değişiyorsunuz. Bizim maçta bariz hata yapan 3 hakemi birden, yürüyün arkanızdayız gibi tekrar maça atarsanız, dün yaşananları da görürsünüz, tüm Türkiye gördü.

MOHAMED NE KADAR ŞAŞIRDI GÖRDÜNÜZ

Dün Mostafa Mohamed’in suratındaki şaşkınlığı gördünüz değil mi hepiniz? Şunu söylüyor o ifade, Hoca diyor, 3 gün önce VAR’da, ekran başında izleyip vermediğiniz pozisyondan 3 defa daha hafif, sen buna nasıl kırmızı gösterirsin? Allah’ın adaleti bazen gecikmiyor, 3 gün sonra tecelli etti. Aynı pozisyonda, çok daha hafifine, o gün o maçta Cüneyt Çakır ile birlikte VAR’da görev yapan Halil Umut Meler kırmızı kart çıkardı.

FİFA'YA ŞİKAYET EDECEĞİZ

TFF’yi bağımsız olmadığı için hazırladığımız dosya ile Pazartesi günü FIFA’ya şikayet edeceğiz. Bu dosya Türk futboluna bir hizmettir. Türkiye’de futbol kuralları kapsamında iç hukuk kapıları kapandığı için örnekleriyle birlikte başvuruyu FIFA’ya yapıyoruz. Diğer kulüpler de verilen kararlardan müzdariplerse, onlar da bizimle birlikte FIFA’da mücadele etsin. Sistemin değişmesi lazım. Bağımsızlık, özerklik böyle algılanamaz. Olanlar herkesin gözünün önünde. Yıllarca federasyon başkanlığı yaptım bize anlatmasınlar. Bu düzen değişmeden ölmek istemiyorum.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal