Fenerbahçe Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | FB Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri

Son haftaların formda takımı Fenerbahçe ile sarı lacivertlilerin eski teknik patronu Gaziantep FK’nın karşılaşması spor severlerin gündeminde yer alıyor. Maçın özetini izlemek isteyenler ise Fenerbahçe Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, FB Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırmalarına dahil etti. Maç özeti için bilinmesi gerekenler haberimizde...

29.04.2022-22:06 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-22:06) Fenerbahçe Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | FB Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında ikinci sıradaki Fenerbahçe Gaziantep FK’yı Kadıköy’de konuk edecek. Son oynadığı maçta deplasmanda Çaykur Rizespor’u 6-0 yenerek gövde gösterisi yapan Fenerbahçe’de hedef sezonu ikinci bitirmek adına Gaziantep FK’yı da devirmek olacak. Evinde Göztepe ile Süper Lig tarihinin en ilginç maçlarından birisine çıkan ve 1-1 berabere kalan Gaziantep FK ise güçlü rakibine kötü bir sürpriz yapmanın peşinde.

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig’in 35. hafta maçında Fenerbahçe ile Gaziantep FK 29 Nisan 2022 Cuma günü saat 20.30’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli maç Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak.

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı hakemi kim olacak?

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı hakemi Sarper Barış Saka olacak. Kerem Ersoy ile Bilal Gölen, Saka’nın yardımcılığını üstlenecek. VAR hakemi ise Emre Malok olacak.

FB Gaziantep özet

Fenerbahçe Gaziantep FK eksikler

Fenerbahçe’de Szalai, Pelkas, Crespo, Mesut Özil, Ozan Tufan ve Kim Min-Jae bu akşam sahada yer almayacak. Gaziantep FK’da ise Caulker, Börven ve Recep Niyaz İstanbul’a getirilmedi.

Fenerbahçe- Gaziantep FK muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Samuel, Serdar A., Tisserand, Ferdi, Zajc, Gustavo, Mert Hakan, İrfan, Rossi, Serdar D.

Gaziantep FK: Günay, Djibolodji, Ertuğrul, Tosca, Kitsiou, Vetrih, Furkan, Sagal, Maxim, Muhammet, Figueiredo

Fenerbahçe Gaziantep FK maç özeti için Bein Sports’un internet sitesine giriş yapabilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal