Fenerbahçe-Adana Demirspor Karşılaşması Ne Zaman Oynanacak?

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapılıyor.

22.12.2021-16:26 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-16:26) Fenerbahçe-Adana Demirspor Karşılaşması Ne Zaman Oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Fenerbahçe kendi sahasında oynayacağı karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkarken, Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor ile olan puan farkını azaltabilmek adına arka arkaya galibiyetler almayı hedefliyor. Fenerbahçe'de son haftalarda özellikle yıldız futbolcu Mesut Özil'in yükselen form grafiği ve gol katkısı dikkatlerden kaçmıyor. Sarı lacivertli ekipte ayrıca Mergim Berisha ve İrfan Can Kahveci'de son haftalarda büyük bir beğeni toplayan isimlerden oldu. Konuk ekip Adana Demirspor ise oldukça formda bir grafik çizerek son haftalarda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Adana Demirspor son haftalarda İtalyan teknik adamı Vincenzo Montella yönetiminde Mario Balotelli, Vargas ve Yunus Akgün'ün yükselen form grafiği ve skora katkıları sayesinde bambaşka bir görüntü çiziyor. Adana Demirspor'un bu sezon Galatasaray karşısında aldığı 2-0'lık galibiyet, Beşiktaş karşısında deplasmanda 3-0'dan 3-3'e getirdiği karşılaşmanın ardından Kadiköy'de oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasından nasıl bir sonuç çıkaracağı merak içerisinde bekleniyor.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR KARŞILAŞMASI NE ZAMAN OYNANACAK?

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 10 Ocak Pazartesi günü oynanacak.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşması saat 20:00'da oynanacak.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR KARŞILAŞMASI HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR KARŞILAŞMASI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR KARŞILAŞMASININ HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşmasının hakemi henüz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanmadı.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR KARŞILAŞMASININ VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşmasının VAR hakemi henüz açıklanmadı

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR KARŞILAŞMASININ MUHTEMEL 11'LERİ NASIL OLACAK?

Fenerbahçe : Berke Özer, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Min-Jae Kim, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, Serdar Dursun, Diego Rossi, Bright Osayi Samuel.

Adana Demirspor : Muric, Svensson, Simon Deli, Samet Akaydin, Kaan Kanak, Benjamin Stambouli, Gökhan İnler, Bjarnason, Yunus Akgün, Vargas, Mario Balotelli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal