Evlilik Hakkında Her Şey oyuncusu Gökçe Eyüpoğlu'nun estetiksiz hali görenleri şaşırttı

Kadın dizisinde canlandırdığı karakterle ismini duyuran Gökçe Eyüpoğlu'nun estetiksiz hali görenleri şaşırttı. Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncunun eski halini görenler "Bu kim?" dedi. İşte Gökçe Eyüpoğlu'nun çok şaşıracağınız estetiksiz hali...

11.05.2022-21:54 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-09:55) Evlilik Hakkında Her Şey oyuncusu Gökçe Eyüpoğlu'nun estetiksiz hali görenleri şaşırttı

FOX TV'de yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Kadın dizisinde hayat verdiği Ceyda karakteriyle tanıdığımız Gökçe Eyüpoğlu duru güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakıyor.

Kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşayan ve yine çok sevilen bir projede yer alan güzel oyuncunun ortaya çıkan eski görüntüleri herkesi şaşırttı. Estetikli güzeller arasında yer alan Eyüboğlu'nun burun estetiğinden önce çekilen karelerini görenler adeta tanıyamadı. Yaptırdığı estetik ile büyük bir değişim yaşayan Eyüboğlu'nun eski fotoğraflarına birçok yorum geldi. Takipçileri o karelere "Burun estetiği nelere kadir" gibi yorumlar yaparak şaşkınlıklarını dile getirdi. İşte Gökçe Eyüpoğlu'nun çok konuşulan estetiksiz hali...

 gökçe eyüpoğlu estetiksiz hali

Gökçe Eyüpoğlu kim?

1 Ağustos 1983'te dünyaya gelen Eyüpoğlu, kendini bildi bileli oyunculuk hayali kurmuştur. Ortaokul zamanlarında oyun yazmaya başlayan Eyüpoğlu'nun oyunları her dönem sonunda sahnelenmiş ve zamanla kendisi de tiyatro kulüplerine dahil olmuştur.

Üniversitede Kamu Yönetimi okuyan güzel oyuncu, 2009'da Akademi 35,5 Sanat Evin'e katılarak oyunculuk eğitim almış ve birçok ünlü isimle çalışma fırsatı yakalamıştır. Sanat üzerine çalışmalarını sürdürürken oyunculuk konusundaki çeşitli teknik ile yöntemlere daha çok ilgi duymaya başlamış ve Merve Taşkan ile Deniz Erdem gibi isimler ile bu konularda çalışmalar yapmaya başlamıştır.

Son olarak Küçük Prens müzikalinde metin ve şarkı sözü yazarlığıyla birlikte oyuncu olarak yer alan Eyüpoğlu, arkadaşı ile yazdıkları uzun metraj senaryosunu da TRT TV filmler projesi dahilinde çekme imkanı bulmuştur.

 gökçe eyüpoğlu

Oyuncunun televizyondaki ilk deneyimi Kadın adlı dizide canlandırdığı Ceyda karakteriyle olmuştur. Eyüpoğlu buradaki performansıyla Faruk Öztimur Onur Ödülü'nü almaya hak kazanmıştır. Son tiyatro oyunu olan Mutluyduk Belki Bugüne Kadar oyununda hayat verdiği Eva karakteriyle ise 23. Sadri Alışık Ödülleri'nde, Kara Komedi ile Müzikal alanında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'ne aday olarak başarısını bir kez daha göstermiştir.

Eyüpoğlu, şimdilerde ise yine FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide yer almakta. Eyüpoğlu bu dizide canlandırdığı Sanem Cevher karakteriyle yine oyunculuktaki başarısını ortaya koymayı başarmıştır.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal