Everton Teknik Direktörü Rafa Benitez'e Taraftarlardan Tepki Büyüyor!

Geçtiğimiz yaz Everton'ın başına büyük umutlarla gelen Everton teknik direktörü Rafa Benitez, aldığı kötü sonuçlar nedeniyle taraftarlar tarafından protesto ediliyor.

16.01.2022-17:22 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-17:29) Everton Teknik Direktörü Rafa Benitez'e Taraftarlardan Tepki Büyüyor!

İngiltere Premier Lig'de 15. sırada bulunan Everton, son 13 karşılaşmasında yalnızca bir galibiyet alabildi. Takımın sembol isimlerinden olan yıldız futbolcu Lucas Digne'nin takımdan ayrılışının ardından Nowrich City deplasmanında alınan mağlubiyet sonrası Everton taraftarlarının sabrı taştı. Bu nedenle takımın teknik direktörü Rafa Benitez'e tepkiler büyüyor.


ÜLKEDE GÜNDEM OLDU

İngiltere'de Everton kötü gidişatını sürdürürken takımın teknik direktörüne Everton taraftarı tarafından tepkiler büyüyor. Teknik adama, bir Everton taraftarının ‘Kulübümüzden defol’ yazılı pankartı sosyal medyada gündem olurken, başka bir taraftarın sahaya girerek Benitez’e ulaşmaya çalıştığı ancak güvenlik güçleri tarafından durdurulduğu aktarılıyor. Norwich taraftaları ise alınan ligdeki zafer sonrası teknik adama 'Sabah kovulursun' şarkısı söyledi.
Everton yönetiminin İspanyol teknik adamı acil bir toplantıya çağırdığı ve artan tepkiler sonrasında birkaç gün içerisinde deneyimli çalıştırıcı ile yolların ayrılabileceği belirtiliyor. Bu anlamda Everton teknik direktörüne İngiltere'de teknik direktör ile yolların ayrılma ihtimali ülkenin spor medyasında başlıca gündem maddelerinden birisi haline gelmiş durumda. Bu anlamda teknik adamın Everton ile geleceği büyük merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal