Altay Teknik Direktörü Mert Nobre Alanyaspor Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Altay'ın yeni teknik direktörü Mert Nobre, Spor Toto Süper Lig'de takımının başında çıktığı ilk karşılaşma olan Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

16.01.2022-17:17 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-17:17) Altay Teknik Direktörü Mert Nobre Alanyaspor Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay'da geçtiğimiz gün göreve getirilen Mert Nobre, İzmir'de iç sahada oynadıkları mücadelede takımının başında ilk maçına çıktı.

MERT NOBRE İLE GALİBİYET GELMEDİ

Geçtiğimiz günlerde görevden ayrılan Mustafa Denizli'nin yardımcı antrenörü olan Mert Nobre, sezon sonuna kadar Altay'da teknik direktörlük görevini üstlenecek.


İLK MAÇINDA MAĞLUP OLDU

Mert Nobre yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkan Altay, kendi sahasında Akdeniz ekibi Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldu.

MERT NOBRE'DEN AÇIKLAMALAR

Altay Teknik Direktörü Mert Nobre, kendi sahalarında 2-0 mağlup oldukları Alanyaspor karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bugün de maça iyi başladık ancak devamında sahaya istediklerimizi yansıtamadık. Bu maça hazırlanmak için sadece 1 günümüz vardı. Tüm oyuncuları tanıyorum, hepsiyle konuştum. Bambaşka bir sistem istiyorum. Bu durumu ancak çalışmakla değiştirebiliriz. Hem antrenmanlardaki hem de maçlardaki performansımızı yükselteceğiz. Herkes yüzde yüz değildi. En kısa sürede toparlanacağız. ' ifadelerini kullanarak karşılaşmayı değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal