Royal Antwerp Formasını Terleten Michael Frey Fenerbahçe'nin Golcülerini Solladı!

Fenerbahçe'nin eski futbolcsu Michael Frey, Belçika ekibi Royal Antwerp'te attığı gollerle Fenerbahçe'nin golcülerini geride bıraktı.

16.01.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-16:54)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin bir dönem formasını terleten Michael Frey sergilediği performansla Avrupa'ya damgasını vurdu. Fenerbahçe'de oynadığı oyunla beklentilerin altında performans sergileyen futbolcu, Fenerbahçe'nin ardından gittiği Belçika ekibi Royal Antwerp'de adeta ülkeye damgasını vurdu. Futbolcu bu sezon attığı gollerle büyük yankı uyandırdı.

BELÇİKA'DA HAYRAN BIRAKTI

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Michael Frey, sarı lacivertliler sonrası transfer olduğu Belçika ekibi Antwerp'de resmen kendisine hayran bıraktı. Yıldız futbolcu son olarak ligde Charlerio karşısında ilk yarıda 2 gol attı ve bu performansıyla 20 gole direkt etki etmiş oldu. İsviçreli yıldız futbolcu bu sezon attığı 17 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken isim oldu.
Belçika 1.Ligi'nin 22. hafta karşılaşmasında Antwerp sahasında Charlerio'yu misafir etti. Mücadelenin ilk yarısında ev sahibi takım 2-0 üstünlüğü sağlamayı başardı. Gollerin ikisini de bir dönem Fenerbahçe formasını terleten Michael Frey attı. İsviçreli yıldız bu sezon gol sayısını 17'ye yükseltirken, 3 de asisti bulunmakta. 27 yaşındaki golcünun bu performansı gerek Antwerp taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından büyük alkış aldı. Ayrıca futbolcu performansıyla Fenerbahçe'nin forvetlerinin çok ilerisinde.


KANARYANIN GOLCÜLERİNİ GERİDE BIRAKTI

İsviçreli golcü Michael Frey, Fenerbahçe sonrası Antwerp performansıyla resmen şaşırtıyor Futbolcu bu sezon gösterdiği performansla sarı lacivertlierin golcüleri Valencia, Berisha ve Serdar Dursun'u geride bırakarak adından sıkça söz ettirdi. Futbolcunun bu performansı sosyal medyada da gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal