Süper Lig Galatasaray - Trabzonspor Derbi Karşılaşması

Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor derbisi öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

16.01.2022-16:36 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-21:44)

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul'da ilk düdük geldi. Galatasaray-Trabzonspor derbisi 1-2 sona eriyor

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor derbisi zirve hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Ev sahibi ekip Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından İspanyol teknik adam Domenec Torrent göreve getirilmişti. Yaşanan bu beklenmedik gelişmenin Galatasaray'da nasıl bir yankı uyandıracağı merak edilirken, İspanyol teknik adam Galatasaray kadrosunda aldığı radikal kararlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Lider Trabzonspor ise her geçen hafta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak için yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı takımın yeni transferleri Edin Visca, Kouassi ve Yusuf Erdoğan gibi isimlerin katkısıyla güçlendirdiği kadrosuyla birlikte İstanbul deplasmanında oynayacakları derbiye 3 puan hedefiyle gidiyor.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan derbi karşılaşması 23 Ocak Pazar günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Galatasaray NEF Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor derbisi beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Galatasaray-Trabzonspor derbisinin VAR hakemi Özgür Yankaya olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Galatasaray : Fatih Öztürk, Sacha Boey, Marcao, Victor Nelsson, Ömer Bayram, Alexandru Cicaldau, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu.

Trabzonspor : Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Stefano Denswil, Vitor Hugo, Puchacz, Berat Özdemir, Dorukhan Toköz, Anastasios Bakasetas, Edin Visca, Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal