Erzurum'da deprem yürekleri ağza getirdi: 12 Mart Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi

Erzurum'un Çat ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gerçekleşen depremde herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı

12.03.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-14:45) Erzurum'da deprem yürekleri ağza getirdi: 12 Mart Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yayınlanan veriler doğrultusunda, Erzurum depremin şiddeti 3.9 olarak belirlendi. Sarsıntılar ardından kısa süreli panik yaşandığı açıklandı.

3.9 şiddetinde deprem

Erzurum'dan gelen son dakika haber doğrultusunda korkutan bir deprem meydana geldiği açıklandı. AFAD depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıklarken, derinliğini ise 5.44 kilometre olarak ölçüldüğünü duyurdu.


Merkez üssü Çan ilçesi

Saat 13.39'da gerçekleşen depremin merkez üssünün Erzurum'un Çan ilçesi olduğu açıklandı. 

Rabbim bizleri her türlü afetten korusun

Diğer taraftan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kendisine ait sosyal medya hesabından 'Merkez üssü Çat ilçemiz olan ve şehir merkezimizde de hissedilen depremden etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun diliyorum. Rabbim, bizleri her türlü afetten korusun. Herhangi bir olumsuzluk durumunda 444 16 25 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz' açıklamasını yayımladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal