Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'ye Veda!

Ziraat Türkiye kupası Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal değerlendirmelerde bulundu.

04.03.2020-08:39 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-08:34) Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'ye Veda!

İşte Ersun Yanal'ın o açıklamaları:

Bugün yine şehidimiz var. Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesi başta olmak üzere tüm ülkemizin başı sağ olsun. Böyle bir atmosferde futbol konuşmak hepimizin canını yakıyor. Yapılması gerekenler, ülkenin vatanın toprağımızın gücünü, her şeyini, büyüklüğünü bilerek yapmamız gerekiyor.

Bu bir veda konuşması olacak tabii ki. Gerçekleşen süreci de iyi anlamak lazım. Fenerbahçe’nin gereksinimi ne zaman nerede olursa olsun orada olurum. Zor şartlar altında başladım ve zor şartlarda veda ediyorum. Fenerbahçe birçok kupa ve liderlik yarışına katıldı,

Avrupa’da oynadı. Düşmeye oynadı, zirveye oynadı ama hiçbir dönemde transfer yapamamazlık olmamıştı. Bunu başkanımız Ali Koç’a yapılan bir düzen olarak görüyorum. Buna inanmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Taraftarların, Ali Koç'u desteklemesi gerek. Herkes gider ama Fenerbahçe bakidir.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal