Erol Bulut'tan Maç Sonu Açıklamalar

Süper Lig'de 21.haftanın kapanış mücadelesinde sahasında Hes Kablo Kayserispor'u 3-0 ile geçen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

25.01.2021-22:30 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-22:30) Erol Bulut'tan Maç Sonu Açıklamalar

Kayserispor'a karşı alınan 3-0'lık galibiyetten sonra mikrofonların başına geçen Erol Bulut yaptığı açıklamalarda ;

' Güzel bir maç ve güzel bir skor. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Futbolcularımı tek tek tebrik ediyorum performanslarından dolayı. 3-0 kazandık ama bir o kadar daha kaçırdığımız pozisyonlar var. Kalemizde pozisyon vermedik. Defans anlamında çok şans vermemeye çalıştık. Oyunumuzu pas üzerine kurmaya çalıştık, bunu da iyi yaptığımızı düşünüyorum. Öyle yazıldığı gibi sadece ortalarla değil, paslarla, verkaçlarla, dikine paslarla gol yollarında etkili olduk. ' ifadelerini kullandı.

Yeni transferler ile ilgili konuşan Erol Hoca ;

' Aramıza iyi futbolcular katıldı. Onlardan birisi bugün oynayan Szalai. Aramıza bir yıldız katıldı, o da Mesut. Başta başkanımıza, daha sonra yönetimimize ve Emre Belözoğlu'na teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten istediklerimizi devre arasında yerine getirmeye çalıştılar, hala da çalışıyorlar. Bugün Attila 5 senedir takımda oynuyor gibi performans sergiledi. Arkadaşlarıyla çok iyi iletişim kurdu. İnşallah bu şekilde devam eder. ' açıklamalarında bulunarak oyuncusundan memnun olduğunu belirtti.

Merakla beklenen sorulardan biri olan yeni transfer Mesut Özil'in Galatasaray derbisinde oynayıp oynayamayacağı ile ilgili soruya ise ' Bekleyip göreceğiz. ' yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal