Emmanuel Adebayor: ‘Bağış Yapmayacağım’

Süper Lig'de Medipol Başakşehir ve Kayserispor’da oynayan yıldız futbolcu Emmanuel Adebayor, coronavirüs sebebiyle bağış yapmaması eleştirilerine cevap verdi.

23.04.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-13:15) Emmanuel Adebayor: ‘Bağış Yapmayacağım’

Dünyaca tanınmış forvet Emmanuel Adebayor, yeni tip coronavirüs salgını ile nedeniyle ihtiyacı olan insanlara bağış göndermediği hakkında topa tutulurken, deneyimli futbolcu bu haberlere ilginç bir cevap verdi.

Birçok oyuncu, dünyayı saran salgına karşı çıkabilmek için ülkelerindeki yardıma muhtaç insanlara yardımcı olmak için bağışlar yapıyordu.

Fakat bir dönem Arsenal, Manchester City ve Tottenham gibi kulüplerde görev yapan Adebayor, bu olayda herkesi şaşkına çeviren bir tavır gösterdi.

Bağışta bulunmadığı için eleştirilmesi hakkında yorumda bulunan Adebayor, “Bağış yapmadığımı söyleyenler için net olacağım, bağış yapmıyorum. Çok basit. Ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum ne yemek istiyorsam onu yiyorum ve en önemli olan bu” ifadelerini kullandı.

Kendisinin Didier Drogba ve Samuel Eto’o ile karşılaştırılmasına cevap veren Adebayor, “Ne yazık ki Didier Drogba değilim, Samuel Eto’o da değilim. Ben Emmanuel Adebayor ve her zaman yapmak istediğimi yapacağım” şeklinde konuştu.

2017 senesinde Medipol Başakşehir’e giden Adebayor, 2019’da Kayserispor’un yolunu tutmuştu. Son olarak Paraguay takımlarından Club Olimpia’da top koşturan Togolu forvet, coronavirüs salgını sebebiyle liglerin ertelenmesinin sonrasında ülkesine geri dönmüş ve Benin’de karantina altına alınmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal